sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Pohdintaa

Pidimme tänään palaverin liittyen käsityömessuihin. Minun tehtäväkseni tuli oikeastaan kaikki sellainen, jota en ole vielä aloittanut. Käytännössä tämä tarkoittaa esim. nappien valmistusta sekä langan kehräystä. Kunnianhimoinen tavoitteenihan on kehrätä kilo lankaa messuja varten. Hieman kyllä jännittää, sillä ei taida tätä menoa tulla edes 50 grammaa. Ensin pitäisi nimittäin ostaa rukki sekä villaa. Sitten pitäisi opetella rukilla kehräämään! Apuuva!

Onhan täällä puikoillakin aina jotain menossa; Spring Beret on jo kovaa vauhtia valmistumassa. Kuviakin tulee sitten joskus, kun olen kotona valoisalla säällä. Huomasin jo edellisten kuvien kanssa että on aivan turha yrittää ottaa iltaisin kuvia tässä valossa. Huonoja tulee.

Ensi viikko on kovin kiireinen pääsiäisen takia (firman suurimmat bileet joka vuosi. Vähän niin kuin perustamisjuhla :D ). En siis ehdi hakemaan esim. lankoja kaupasta vaan juoksen pää kolmantena jalkana ja mietin milloin ehdin nukkua. Mitään mieltä mullistavaan päivitystä tuskin on siis luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti