maanantai 7. maaliskuuta 2011

Viikonlopun tunnelmia


Pidimme viikonloppuna Ylpeys ja ennakkoluulo -maratonin ihanien ystävien kanssa. Mr. Darcy oli monen suosiossa ja huokauksia kuului tavan takaa. Erityisen innolla odotettiin juuri tuota kohtausta, sekä tietenkin kosimisia.

Neulekin eteni hieman hyvän ruoan ja naurun lomassa. Meitä neulojia oli joukossa useita ja loppuillasta ujoimmatkin olivat ottaneet oman neuleensa laukkunsa kätköistä. Puikoilla valmistui mm. pipoa, sukkia ja kauluri sekä säärystimiä. Ja tietysti tuo omani, tuo vielä muodoton mutta kiinnostava olio.


Tänään oli vuorossa Twilight, ihan kotisohvalta ja ilman seuraa. Huokauksia ei kuulunut, mutta neule eteni muutaman rivin. Tämän päivän aikana valmistuivat myös kämmekkäät jotka ovat vielä kuivumassa tasoituksen jäljiltä. Niistä kuvaa myöhemmin.

Perjantaina varmistui työkeikka ensi viikolle, jonne ajattelin ottaa muutaman ikuisuusprojektin mukaan. Saan istua kuusi tuntia kahvilassa kun muut laskettelevat. Tarkoitus olisi tehdä ainakin yksi neuletyö valmiiksi reissun aikana. Tällaisina hetkinä tuntuu siltä että olen valinnut työni oikein :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti