tiistai 24. toukokuuta 2011

Kuumeen noustessa

Saikkuhan se taas pätkähti. Muutaman päivän olen jo lämmöstä päässyt osalliseksi, nimittäin oma kroppa päätti ilmoittaa väsymyksestään lämpöilyn ja poskionteloiden voimalla. Noh, torstaina pääsen taas töihin ja teen kaiken sen mitä olen joutunut tällä viikolla jättämään väliin.

Olen potenut hieman huonoa omaatuntoa kun en ole tullut kertomaan mitä kaikkea onkaan tehty. Ennen tätä sairastelua puikot ovat kilisseet kivaan tahtiin ja joitain pitkäaikaisprojekteja on saatu taas eteenpäin.
Neulatyyny pääsi hyvään käyttöön viime viikolla. Tein itselleni hetkeksi kesätyöhuoneen terassille ja ompelin muutaman tyynyn.
Samalla väsäsin myös neulatyynyä.  Oli kaunis ilta, lämmin ja mukava. Singerini on suhteellisen hiljainen enkä häirinnyt edes naapureita.
Tämmöistä sain aikaan. Edelliset ulkotyynymme menivät piloille talvella. Pitihän sitä uudet sitten tuunata. Kangas on vanhasta projektista, opinnäytetyöstä muutaman vuoden takaa. Kuluja ei siis tullut paljonkaan. Täyte meinasi loppua kesken, joten tyynyistä ei tullut kaikkein pulleimpia. Peppumme kyllä pystyvät varmaan istumaan näidenkin päällä, varsinkin kun näihin tulee vielä neulotut päälliset.

En ole ihan varma mitä olen tästä mieltä. Onhan se valmis ja iso ja lämmin.. Istuu vähän hassusti ja blokkaaminen epäonnistui täysin. Mutta ihan ok. Circular Shrug (ravlink) ja kahdet 5,5 puikot kun toinen meni poikki. Kolme kerrosta ennen loppua.

Myös Haruni on edistynyt. Aloitin Wandering the Moorinkin, saa nähdä tuleeko siitä nopeammin valmista. Aika näyttää.

Toivottavasti ehdin lähettää SNY-paketin ennen deadlinea. Kasassa on jo suuri osa asioista, mutta en ole keksinyt miten paljastuisin kivoimmalla tavalla. Äh, ei tässä kuumepäässä liiku tänäänkään yhtään mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti