maanantai 22. elokuuta 2011

Zukat

Kuten ehkä edellisestä merkinnästä huomasitte, kamera löytyi. Lupaukseni mukaisesti näytän muutaman otoksen Sivillasta tehdyistä sukista.
Jalat kohti kattoa ja kuvaamaan! Valaistus ei ole ideaali, mutta ehkä noista jotain pientä näkee. Kuvio on ihan omasta päästä, ei lainkaan vaikea. Puikot kokoa 2,5 ja lankaa meni alle kaksi vyyhtiä. Sivilla neuloutuu kuin itsestään, vaikka ohutta onkin. Kokonaisuudessaan miellyttävä neulottava! Nämä jalassa tanssin kavereiden häissä valssia lokakuussa. Toivottavasti.

Aloitusvimma senkun jatkuu. Mies pyysi uusia villasukkia, puikoillehan ne heti menivät. Jatkoin myös Galileoja, pitäähän ne saada valmiiksi ennen kuin talvi loppuu.. Käsiala on vähän eri tasoa kuin vuosi sitten, joten tulee hanskoistakin hieman eri kokoiset. Sen siitä saa kun aloittaa muttei lopeta ajoissa.

Neuleystävät saatiin tänään. Tästä se taas lähtee!

7 kommenttia:

 1. Kivannäköiset sukat!
  mietin tässä että miten ottaisin sinuun yhteyttä eka kertaa, mutta päädyin kommentoimaan tänne blogiisi. Toivottavasti meillä on mukava syksy SNY:n merkeissä.
  t. Salainen neuleystäväsi

  VastaaPoista
 2. Hei SNY! Kiva kun otit yhteyttä näin nopeasti! Eiköhän meillä ole oikein mukava syksy tulossa!

  VastaaPoista
 3. Hyvänväriset sukat, varmaan piristävät mieltä ja lämmittävät lokakuunkin pimeydessä.

  VastaaPoista
 4. Yksinkertainen, mutta tosi kaunis malli.

  VastaaPoista
 5. Vanhoja postauksia tässä kommentoin, kun vasta eilen löysin blogisi.
  Aivan ihastuttava kuvio sivilla-sukkien varressa. Yksinkertaisen ja tyylikkään kaunis. Joudun ehkä lainaamaan sitä joskus :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska että kommentoit, olin jo itse unohtanut tuon kuvion ja taashan se näyttää omaankin silmään mukavalta. Lainaa pois, tuo on helppo ja kiva tehdä!

   Poista