sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

KYH #9 ja #12

Otin itseäni niskasta kiinni ja tein kaksi työtä loppuun asti. Toiseen sain lanka-avustusta netin kautta, kun kerä oli loppumassa kesken, toiseen sain ihan omista varastoista menemään hieman alpakkaa.

KYH #9, lapaset miehelle. Taisi tosin tulla himpun verran tiukat. Aion jossain vaiheessa ehkä kirjailla jotain niiden päälle, mutta katsotaan. Ehkä näinkin on hyvä. Lankana Dropsin Karisma ja muutamia jämäpätkiä muista. Nopea neulottava, mutta minulle ole koko ajan tunne että lanka päästää ilmoille paljon pölyä. Täytynee vielä pestä ennen käyttöä siis.

KYH #12. Äiti pyysi ranteenlämmittimiä, lyhyitä ja mahdollisimman huomaamattomia. Ehdotin vielä pitsiä, johon hän suostui. En tiedä ovatko nämä nyt niin huomaamattomat, mutta ihan söpöt. Olisi ehkä pitänyt ottaa kuva lämmittimistä oikeasti ranteissa, tuossa ne näyttävät hieman.. Ööh. Tylsiltä. Mutta valmiina ovat joka tapauksessa.

Loput työt ovat vielä todella vaiheessa. En usko että saan ne valmiiksi kuukaudessa. Huomenna kuitenkin alkaa työ, ihan uusi sellainen. Viime yönä näin jo painajaisia asiaan liittyen. Huoh. Ehkä otan jonkin neuleen mukaan ja teen muutaman rivin työhuoneen nurkassa samalla kun suunnittelen oppisessioita. Katsotaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti