tiistai 14. lokakuuta 2014

Isoon ja pieneen päähän

Blogi on kokenut pitkän tauon valmiiden neuleiden suhteen ja piti oikein tarkistaa milloin olen viimeksi kirjoitinkaan valmiista projektista. Elokuussa. Pah.

Kummilapsi saapui yllättäen ja etukäteen maailmaan kesällä, ja lupasin aikoinaan neuloa lapselle talvihattuja. Tein tietenkin liian pienet hatut, koska pienen piti olla talven kohdalla paljon pienempi. Noh, ei muuta kun uusi pipo tulille.

Aviatrix valmistuikin nopeasti Dropsin Alpacasta, kaksinkertaisesta langasta. Ohjekin oli helppo toteuttaa, joten kaikenkaikkiaan nopea homma. Toivottavasti hattu vielä mahtuu kun taas nähdään.

Tämän syksyn kylmät ilmat ovat tullee minulle yllätyksenä. Totesin omistavani pelkkiä talvipipoja ja hätäisenä päätöksenä ostin pari kerää alpakka-silkkiä, josta toinen kerä muovautui norjalaiseksi pipoksi. Olihan tuo nyt helppo ohje, mutta kuten joskus aiemminkin kokeilin, ei tuo malli vaan millään sovi omaan päähän. Mutta sillä nyt silti mennään. Ja lanka on toki ihana.

Tein myös Asunnottomien yöhön sukat. Seiskaveikasta. Not so nice. Mutta lopputulos oli onneksi ihan ok. Jossain vaiheessa valmistuu myös muutapa sukkapari lisää sekä yksi ihana alpakkainen huivi. Syksy on kuitenkin melko ruuhkaisa, koska duunissa pitäisi käydä vaikka opintopisteitä olen ajatellut saalistaa nelisenkymmentä. En oikein tiedä miksi yritän tätä kaikkea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti