maanantai 26. heinäkuuta 2010

Diamond Rib Lace Shrug

Tajusin viime viikon perjantaina, että jonkinlainen hartiansuojus olisi tehtävä sunnuntaina järjestettäviin kummitytön kastejuhliin. Hyviin tapoihinhan kuuluu peittää polvet ja olkapäät sakraalitiloissa, joten ei muuta kuin Ravelryyn ja etsimään. Aloitin aamukahdelta perjantaina lopetin lauantai-iltana. Blokkasin yön yli ja ompelin sunnuntaina.
Diamond Rib Lace Shrug ja selkäni. Ah. Kuten aina, ujutin tähänkin teokseen virheen, mutta ajattelin ettei se muita vieraita haittaa.

Loppujen lopuksi en edes käyttänyt tätä ristiäisissä, mutta tulipahan tehtyä. Sain ystävältäni tuota Dropsin Alpacaa melkoiset määrät enkä ole oikein tiennyt mihin sitä käyttäisin. Väri sopii kuvioon mielestäni hienosti ja syksymmällä tuota voisi jopa käyttääkin. Nyt oli hieman liian kuuma käyttää noinkin karvaista kaveria.

Summer Flies on mekein valmis, enää kolmisen riviä ja blokkaus. Liian pienihän siitä tuolla langalla tulee, mutta tulipahan kokeiltua, osaanko tehdä tuonkin mallisia huiveja. Ja lanka on edelleen todellista luksusta. Ah.

Mutta nyt palaan viikkoni suurimman yllättäjän pariin. Olen nimittäin lukenut Twilight-sarjaa kesän kuluksi tällä viikolla ja menossa on jo kolmas kirja, siis todellakin viikon sisään. Nuorempana olisin varmasti viettänyt paljonkin hetkiä haaveillen Edwardista ja Jacobista. Nyt ne lähinnä huvittavat ja hihityttävät, mutta onhan noita viihdyttävää lukea siitäkin syystä. Rentouttava kesälukeminen on töiden vastapainoksi ihan mukavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti