torstai 29. heinäkuuta 2010

Kesän kärpäset lentäen

Tässä se nyt on: Summer Flies. Lankana BC Garnin Baby Alpaca. Ihana lanka, riittoisa ja mukava neulottava. Jopa näin helteille. Puikot kokoa 5.

Blokkaamisen kanssa hakkasin päätä seinään, mutta muuten meni ihan ok. Kahta viimeistä osaa täytyi pidentää, lanka kun on ohuempaa kuin suositeltu ja huivista olisi tullut liian pieni.Saatan ottaa parempia kuvia, kunhan blokkaus on tehty ja pääsen hypistelemään tuotosta kunnolla. Kameran kanssa on aina ongelmia, kun en osaa tuota järkkäriä vielä käyttää kunnolla. Nytkin siinä oli joku kiintoisa salama kytkettynä..

Seuraavaksi puikolle kiipeävät vauvanpeiton tilkut. Muutama ystävämme on saamassa vauvan, joten työyhteisömme neulekollaboraatio tuottaa heille yhteistyössä kaksi keskikokoista peittoa. Tilkkuja pitäisi tehdä yhteensä 60, saa nähdä miten onnistumme. Aikaa kun on noin kuukausi. Ajattelin myös tehdä uuden Fliesin hieman paksummasta langasta. Samoin eräs vanhempi teinini täyttää vuosia ja hänelle ajattelin yllätyksenä tehdä syksysukat. Kaikkea siis pitäisi tehdä.

2 kommenttia:

  1. Kaunis, kaunis on huivisi !
    Ja paljon muitakin kivoja juttuja, sinulla täällä blogissasi :)

    VastaaPoista