tiistai 31. elokuuta 2010

Työttömän arkea

Tänään on ollut ensimmäinen virallinen päiväni työttömänä. Ajatukset ovat kuitenkin olleet töissä. Onneksi neulominen ja sen suunnittelu vievät ajatukset aina mukavasti muualle. Harunin langat ovat edelleen kadoksissa, mutta toisaalta puikotkin ovat käytössä. Ehtiihän sitä. Kai.

Kollaboraatiopeiton kanssa alkaa olla kiire. Sovimme että muutama tytöistä työstää palat yhteen ja me muut teemme tarpeeksi tilkkuja. Deadline on kuitenkin liian aikaisin meidän kaikkien kannalta, joten suurin osa hommista lankesikin yllättäen minulle. Mikäs tässä, kyllähän tuota yhdistelyä voi harrastaa.

Lisähuomiona tahtoisin ilmoittaa uuden puhelimeni saapuneen: Samsung Galaxy S. Tällä nyt sitten tehdään kaikkia hienoja juttuja ja toisinaan blogataankin.
Puhelimen myötä olen tajunnut kuinka paljon oikeastaan kerronkaan itsestäni internetissä. Puhelimessa on nimittäin Social Hub, jonka kautta saan linkattua monta eri palvelua yhden ohjelman alle. Apua. Pitänee olla hiljempaa netissä. Mähän kerron muuten kohta koko elämäni. Apua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti