sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Kaikki kaverieni vauvat osa II ja muita tarinoita

Ostin eräästä lopettavasta liikkeestä Tapiolasta paljon hamppulankaa ja päätin tehdä niistä tiskirättejä. Vanhat kun alkavat olla jo huonossa kunnossa. Tässä niistä ensimmäinen, ei tosin ihan niissä väreissä kuin päivänvalossa. Lankana oli romanialainen Ecolutionin 6-säikeinen lanka ja vitosen koukku. Lanka on kaksinkertaisena. Lanka on itsessään melko karkeaa, sopivaa juuri rätteihin. Seuraavan kudon, katsotaan mitä siitä seuraa.

Ja tässä yhteistyömme toinen hedelmä: vauvanpeitto numero kaksi. Tässä kuvassa vielä blokkaamaton ja langanpätkä kurkistaa tuolta nurkasta. Silti hieno, eikö totta? Onnistui mielestäni paremmin kuin edellinen, ainakin noiden saumojen puolesta. Soihtu siirtyi seuraavalle tekijälle ja hän ompelee taustakankaan kiinni. Jipii, iso homma on nyt tehty!

Joulun alla on yleensä kovin kiireistä neulerintamalla(kin). Itsehän olen päättänyt tehdä huiveja, hanskat sekä muutaman neulotun lelun lahjoiksi. Saa nähdä montako ehdin sitten oikeasti tehdä. Ehkä ne hanskat ja mahdollisesti jonkun huivinkin. Lelut, nojaa. Katsotaan. Ne kun pitäisi täyttääkin. Mutta voiko näitä muka olla tekemättä? Niin suloiset: Daphne and Delilah. Siskolle päätin tehdä Gnarled Oakwoodsin ja isoveljelle Galileot. Ensimmäinen hanska on jo puolivälissä, mutta pelkään että niistä tulee liian pienet. En osaa tehdä kuviohanskoja. Teen aina liian kireää käsialaa. Argh. Voi tätä luomisen tuskaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti