sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Kylmää paossa

Sain lahjaksi anopin tekemät sukat, kuulemma ensimmäiset kuviolliset sukat mitä hän on ikinä tehnyt. Mahtavat! Toissa kesänä jo taisin valita langan, mutta porjekti oli hänelläkin venynyt. Omatkin projektit tuppaavat venymään jos vastaanottaja on itse neuloja. Silloin ei parane tehdä virheitä. Näissä on lankana Araucanian Ranco Solid (ravlink), vaikka oikeastihan tuo on semisolid- lanka. Ihanaa lankaa, ihanat sukat. Ja ihana anoppi.

Tässä viimeinen kuva siskolleni tehdyistä hanskoista. Nimesin ne Frosted Mittenseiksi, olihan niissä jotain sellaista kylmän tuntua. Sisko tuntui tykkäävän ja suostui malliksikin. Lämpimät noista tuli, varmasti ihan hyvät pihatöihin ja muuhun lumen kanssa touhuamiseen.

Jostakin syystä muutaman muun lahjan kuvaaminen unohtui kaiken tuoksinan keskellä. Tein äidilleni Pocket Book Slippersit (ravlink) ja käly sai lahjaksi A Little Rufflen (ravlink). Molemmat kelpasivat oikein hyvin ja hyvä niin. Toivottavasti saan molemmista vielä kuvia.

Tänään paneuduin Laavahanskoihin (ravlink) ja Green Beans -peittoon. Tällä hetkellä kipeysvuorossa on rakas mies, joka kaipaa koko ajan suklaata ja voivottelee. No, voin vihdoin häntäkin palvella. Mies kun on ollut kovin kiltti ja ymmärtäväinen koko syksyn näiden minun saikkujeni kanssa. Ja antoi vielä ihania lahjojakin: sain hienon paidan ja muutakin ihanaa. On se vaan hyvä mies se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti