tiistai 21. joulukuuta 2010

Let it snow!

Täällä ollaan oltu hiljaa monestakin syystä. Yhtenä niistä jälleen sairasloma. Uskomatonta miten olenkaan tänä vuonna ollut sairaana, missaan ihan kaiken.

Koska en ole ollut kunnossa, on neulominen jäänyt vähemmälle. Tästä syystä oikeastaan yksikään joululahja ei ehdi perjantaiksi valmiiksi.

Ikään kuin kakkoslahjana annan siskolleni nämä, päällishanskat. Tarkoituksena oli tehdä niistä hieman jäätelön näköiset, nomppareilleineen kaikkineen. Todellisuus kuitenkin iski vastaan: lanka loppuu kesken. Onneksi kälyllä on vielä tuota samaa valkoista jossain piilossa, toivottavasti hän sen minulle jossakin vaiheessa tuo. Saa nähdä miten kerkiän näidenkään kanssa.


Näiden kanssa olen viettänyt aikaa tänään. Tossuprojekti töihin edistyy aina sykäyksittäin. Teinit olivat innoissaan kun jalkoja ei paleltanutkaan. Täytyy siis tehdä muutama vielä lisää. Tässä siis palatossun osia. Lankana Wendyn Fusion ja Red Heartin Carmen. Ei mitään kovinkaan kivoja lankoja mutta menevät tossuissa. Fusionin värit tosin lämmittävät, aivan ihanat. Harmi että lanka itsessään on aika tylsä.

Tässä vielä itselleni aloitettu pöllöpipo. Aiemminhan tein tällaisen sinisestä alpacasta, mutta se osoittautui liian pieneksi vastaanottajan kannalta. Katsotaan mitä tästä tulee, ainakaan kuviosta ei tullut yhtä hienoa kuin viimeksi. Taisin kuumepäissäni tehdä jotain vikaan enkä jaksa purkaa.

Toivottavasti parannun jouluksi. Tänäkin aamuna heräsin siihen että lähes tukehduin limaan. Yök mikä tunne herätä. Hyvänä puolena voin todeta, että asun tällä hetkellä lumisimmassa paikassa koko Suomessa. Tai siis läänissä. Mahtaa harmittaa niitä jotka ovat varanneet jonkun Rukanmatkan saadakseen lasketella lumessa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti