keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Haikeus

Olen haikaillut erilaisten asioiden perään. Haikeus täyttää sydäntä esimerkiksi ajanpuutteen kaipauksella, toiveella neuloa joskus vielä kaunis villatakki ihan itse ja suurimpana kesän työtilanteen päättäminen. Vaihtoehtoja on monia, mutta en osaa päättää. Vihdoinkin olen lähes juurtunut jonnekin ja olisi niin kovin helppoa jäädä. Toisaalta toisaalle kaipaan ja sinne jalat vievät. Ehkä. Perjantaina pitää päättää. Voi tätä aikuisuuden ahdistusta.

On täällä haikeuden lisäksi myös neulotta ja käyty ostoksilla. Ei hätää! Testineuloin loppuun kaulurin ja täytyy sanoa että hieno oli lopputulos. Hyvin erilainen kuin itse odotin. Mutta hieno. Kuvio on kiva ja helppo muistaa, lisäyksetkin ovat fiksuja. Valmista kuvaa en valitettavasti vielä paljasta, sillä ohje on jossakin vaiheessa tulossa. Lupasin auttaa senkin kirjoittamisessa, jääkää siis kuulolle!

Kuvat ovat kuitenkin kivoja joten näytän teille uudet lankalaatikkoni asukit. Haaveilen tekeväni niistä nörttisukat miehelle.
Regiaa, ostin Fiinaneuleesta alennuksesta. Toivottavasti jaksan neuloa noista hienot sukat, sen verran tykkään kyllä itsekin väreistä.

Meille muutti viime viikolla tämmöinen. Mies sai tuliaisena Tukholman neuvottelureissulta. Meillä kun kerätään kaikenlaista tällaista. Varsinkin Nintendokamaa, mutta kyllä tämäkin on oikein oiva lisä hyllyyn.

Näissä säilytän muutamia langanpätkiä projektien lopuista. Kolmas purkki odottaa täyttämistä, noita pikkukeriähän riittää! Haaveilen jämäsukkien tuottamisesta, sen verran paljon alkaa olla kaikenlaisia pätkiä kasassa. Haaveet ovat hyvästä, pidän niistä. Ainakin tänään.

Muuten, sain jo Taikapallovaihdon ystäväni. Suunnitelmat on suuret, toteutus ehkä tulee ontumaan. Mutta silti, olen ihan innoissani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti