maanantai 24. tammikuuta 2011

Hei maailma!

Mistäs te kaikki lukijat olette äkkiä eksyneet tänne päin? Kertokaa toki! Toivoo hyvin iloinen ja kiitollinen bloggaaja joka on kovin hämmentynyt tällaisesta määrästä ihmisiä pienen pienessä blogissaan.

6 kommenttia:

 1. Varmaan kaikkia kävijöitä et edes huomaa, nimittäin rss -lukijoita :) Itsekin kuulun niihin ja siksi varmaan tulee kommentoitua aika harvoin :( Aktiivinen kirjottelu tuo lukijoita.

  VastaaPoista
 2. Ah, niitä en muuten bongaakaan! Hurjaa! Ihmettelen vaan vieläkin kun tässä kuussa on siis tullut yli tuplamäärä kurkkaajia verrattuna mihinkään muuhun kuukauteen. En ihan osaa hahmottaa että muut lukevat kun kirjoitan kuitenkin enimmäkseen omaksi huviksi.

  VastaaPoista
 3. Minä ainakin olen blogisi melko uusi lukija ja vierailen sivuilla melkein joka kerta kun netissä käyn. Kiva käydä katsomassa mitä olet puuhaillut.

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa! Täytyy myöntää että minä olen vieraillut sinun blogissasi useasti. Kiva että ollaan näin vastavuoroisia tietämättämme :D

  VastaaPoista
 5. Kun olen gradua kotona tehnyt, niin kaikki mahdolliset sivut käydään tietystikin läpi monta kertaa päivässä. ;) Kiva seurailla sun projekteja täällä, kun kaikkia ei näe livenäkään.

  VastaaPoista