maanantai 10. tammikuuta 2011

Kehräystä ja jämälankoja

Viikonloppuna oli taas ihana pitkästä aikaa kehrätä. Tai oikeastaan en kehrännyt vaan kertasin. Mutta voi että kun tykkään tuosta rukista! Kaikkine vikoineen ja hassuine äänineen. I-h-a-n-a. Voi jos olisi aina aikaa vaan kehrätä. Ja voi kun olis kivaa villaa.
Lopputuloksena 87 grammaa Dr. Sungglesia. Eikö tulekin mieleen Tohtori Sykerö? Minusta ainakin. Tämä on siis se samainen lanka jota joskus kauan aikaa sitten kehräilin. Kertaamalla sain siitä käyttökelpoisempaa meikäläisen puikoille. Ajattelin ottaa tämän työmatkalle mukaan jotta voin tehdä tästä jotain superkivaa. Esimerkiksi hanskat.

Luulin saavani jämälankakerän loput kulumaan näihin. En saanut. Silti ihanat. Kämmekkäät ilman kommervenkkejä, helpot ja nopeat. Istuvatkin kivasti ja pesun jälkeen ne ovat niin pehmeät. Näillä voi neuloa kylmemmässäkin paikassa. Nam. Lankana Noro Kureyon ja puikot olivat ehkä neloset. Vitsi mitkä värit!

Tein myös kolmannet työtossut samasta Norosta ja Huopasen lopuista. Ei mennyt ihan putkeen. Noro kun huovuttuu ihan eri skaalassa kuin Huopanen. Niinpä tossut ovat nyt kokoa 43 kun niistä piti tulla 39. Mut nou hätä, lisähuovutuksella lienee jotain vaikutusta. Kuvaa ette kuitenkaan tule näkemään, sen verran pieleen ainakin vielä on mennyt.

Lisäksi tämä bloggailija ilmoittautui yhtenä yön hetkenä pari vuorokautta sitten muutamaan juttuun. Tänne ja tänne. Se siitä säästämisestä sitten. Mut eiköhän tule olemaan hauskaa, pakettien kasaaminen on parasta!

4 kommenttia:

 1. Ihanan väristä lankaa ja värikkäät kämmekkäät :)<3

  VastaaPoista
 2. Ihan huippua tuo Tohtori Sykerö -lanka! Mä haluun kanssa kehrää, jotain hienonhienoa lankaa :)

  Terkuin Sanni

  VastaaPoista
 3. Juu, se on huippua, tuntuukin ihanalta!

  VastaaPoista