maanantai 24. tammikuuta 2011

Puran/neulon/puran/neulon/puran..

Hieman jo epäilen että Ranco on kirottu lanka. Olen seitsemän eri mallia jo aloittanut, mutta eipä ole yksikään kovin pitkälle päässyt. Nyt yritän Lacy Baktusta, toivottavasti tästä edes tulee jotain.
Ihme hailakka väritys tässäkin taas, lieneekö yön tunnit taas vieneet kaiken värin.. Tähän asti on kuitenkin jo päästy, vain kahdesti on tämä tekele purettu. Haaveena on jätti-Baktus, johon kääriytyä kevään viimaa vastaan.

Kalajoen kanssa olen päässyt jo toisen sukan alkuun. Niin se aika kulkee eikä neulomaan meinaa ehtiä! Mur.

Taikapallovaihdon kanssa olen päässyt jo pakkausvaiheeseen. Innolla kieputtelin lankaa kaiken ympärille, toivottavasti paketti on mieleinen. Ainakin tuoksuu ja maistuu.. Huomenna etsin kivan paketin postista ja pistän menemään ulos ruuhka-Suomesta tuon kerän seuralaisineen. Seuraavaksi sitten SNY. Ensimmäinen osallistumiskertani molempiin, melkoisen hauskaa on tähän mennessä jo ollut.

2 kommenttia:

  1. Aloittelevalle neulojalle alkaa käydä tuo purkaminen aika tutuksi, vaikkei malli välissä vaihtuisikaan. Kai sitä oppimiseksi sanotaan, kun jokaisen uuden työvaiheen joutuu purkamaan nelisen kertaa ennen kuin onnistuu. :D Tsemppiä sen Rancon kanssa!

    VastaaPoista
  2. Oppimista toivon tässä prosessissa tapahtuvan :D Kiitos kannustuksesta!

    VastaaPoista