sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Tossujen taikaa

Olen eilen ja tänään tehnyt muutamat tossut. Epähuomiossa ensimmäisistä tuli liian pienet joten oli pakko tehdä toisetkin. Saman väriset ja näköiset, vain koko tosissaan on eri.
Mallina toimii minusta mahtava ja helppo ohje Duffers Mindie Tallackilta. Lankana Novitan Huopanen (älkääs nyt, yllätyin itsekin tuosta Huopasen nykyisestä tasosta. Pehmeää ja huovuttuikin kivasti, toisin kuin silloin alkuun). Puikot olivat kokoa 8.

Olen tehnyt Green Beansiakin (ravlink) eteenpäin. Päätin raidoittaa keltaisella ja valkoisella, ehkä peittoon tulee aikanaa enemmän eloa.
Vihreitä on vielä vaikka millä mitalla jäljellä. Onneksi. Yhdeksän neliötä on jo kasassa, niistä tein lomalla neljä. Ehkä kolmen vuoden päästä jotain todellista näytettävääkin tämän tiimoilta on.

Tein muuten ne muutama postaus sitten tekemäni tossunpalaset yhdeksi kokonaiseksi pariksi jo silloin samana iltana. Sen lisäksi hyökkäsin vanhojen lankojeni kimppuun ja raidoitin kahdella sinisellä toiset tossut loman aikana. Siniset langat ovat miehen Sveitsistä aikoinaan tuomia. Fiksu mies kun toi yhden kerän kumpaakin lankaa. Kesti kolme vuotta keksiä niistä edes jotakin. Viimeiseen metriin ne noissa käytin. Ei kovin kauniit mutta varmasti toimivat teinien jaloissa talven aikana.

Jotta rumien asioiden postaaminen ei vielä loppuisi, näytän vielä virkkauksessa olevan kokeilun, työpöydän villasukkapiilon. Lanka on jotain vanhaa varastoista, lienee Novitan Samosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti