keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Jättipaketti

Taikapallonhakuprojekti oli tänään yllättävän yllätyksellinen. En nimittäin ottanut huomioon että paketti saattaisi olla iso. Työn lomassa siis juoksin postiin kun olin nurkilla ja hihittelin koko bussimatkan firmalle. Paketti kun vei käytännössä oman istuimen.
En tietenkään kilttinä tyttönä jaksanut odottaa avaamista edes kotiin asti vaan avasin työhuoneessa ihmettelyn keskellä tämän salaisen laatikon. Voi että mitä sieltä paljastui! Ehkä hienoin taikapallo joka on vastaani vielä tullut! Ihana, suuri sininen pallo valmiina avaamisen onneen. Ja voi mikä onni! Katsokaa nyt, se on jättipallo!
Tietenkin aloitin kerimisen jo töissä vaikka olisin voinut odottaa kotiin asti. Mutta kun töissä oli paljon puhumisjuttuja joita piti hoitaa, siinä samalla sitten kerin, toista tuntia :D Ihan mieletön fiilis kun aina löytyi jotain ihan odottamatonta. Naapuripöydässä odotettiin yhtä innoissaan uusia juttuja. Tämä olisi siis myös työyhteisöä yhdistävä tekijä tänään.
Tällaisia ihanuuksia sieltä sitten löytyi. Ihan mieletöntä miten nappiin voi juttuja hankkia! Esimerkiksi tuo teesiivilä, sitä olen himoinnut jo pidemmän aikaa. Samoin tuo muste. Ja ihania purkkeja! Ja viisi pussillista teetä! Ja teepusseja! Ja suklaata! Ja ihanaa lankaa! Ää, olenko ollut liian kiltisti alkuvuodesta? Mieletöntä!
Tuo suojelusenkeli oli myös ihana. Ja vitsi toi teesiivilä, se on niin suloinen! Ja nam mitä teetä!
Tämä pussukka tuo mieleen oman ihanan Frotee Jänikseni jonka ostin muutama vuosi sitten naisten käsityömessuilta. Tästä pussukasta tulee kyllä suosittu mukanakulkija!
Näistä tulee jänskiä juttuja. Aika monta ajatusta jo on. Jatkoa seuraa.. Kiitos vielä Marjatta! Tämä oli hyvin iloinen yllätys!

Sitten SNY-päivitys: Tänään käytiin taas kaupoilla keräämässä pakettitarvikkeita.. Mutta ei siitä sen enempää.

4 kommenttia:

 1. Voi kun kiva, että pidit pallostasi. Tuo oli kiva keriä kasaan. Ajattelin, ilolla - jos vaikka yllättyisit.

  VastaaPoista
 2. No yllätyin! Oli tosi ihana pallo!

  VastaaPoista
 3. Oot kyllä aika onnekas! Ihan mahtavan taikapallon sait!!!

  -S

  VastaaPoista
 4. Niinpä! Olis sunkin kannattanut osallistua :D

  VastaaPoista