maanantai 7. helmikuuta 2011

Taikapallo

Viikonloppu vietettiin leirikeskuksessa leikkien, kouluttaen ja nauraen. Välissä käväisi migreeni ja siitä viisastuneena söin estävänä lääkkeenä paljon ibuprofeiinia. Selvisin ja olen iloinen että olin mukana. Sen verran vallattomia ja ihania teinejä meillä on kesällä töihin isoseksi tulossa. Baktus seurasi uskollisesti mukana ja kyllähän se vähän edistyikin. Yksi tytöistä oli tuonut mukanaan kutimet, sukkiahan sieltä tuli. Oli kuulemma neulonut monet sukat kuukauden sisään, jonkinlainen neuloosi vaivaa siis muitakin kuin minua!

Nyt kun Taikapalloystäväni on saanut omansa, voinen vilauttaa muutaman kuvan itse paketista. Pallon sai siis zaro.
Lankana oli Gjestalin Maijaa, sisältä löytyy mm. Muumijuttuja ja muuta zaron ehkä pitämää pientä. Tuossa näkyy myös Hello Kitty-kynän teräosa, siinä toisessa päässä roikkui merenneito-Kitty. Kävin sitä varten ihan paikallisessa erikoistarvikeliikkeessä, koko paikka oli täynnä vaaleanpunaista Hello Kitty-kamaa. Omistaja oli hieman harmissaan kaupan sijainnista, muuttavat kuulemma kesän nurkilla Töölöön. Noh, ei Läkkitori ole ehkä kaikkein paras paikka pikku tytön unelmakaupalle :D
Mukaan pääsi myös kortti tervehdyksineen ja nappeineen. Lisää voinette lukea sisällöstä kun zaro laittaa raporttia. En viitsi nimittäin yllätystä pilata, mikäli kerä ei olekaan vielä keritty/neulottu..

2 kommenttia:

  1. Oletpa lähettänyt kivan pallon. Toivottavasti saat minun palloni pian.

    VastaaPoista
  2. Eiköhän posti sen kohta tänne päin kanna! Odotan jo innolla!

    VastaaPoista