perjantai 18. maaliskuuta 2011

Blogi 1v!

Blogini on tänään tasan vuoden vanha! Huraa! En ajatellut että jaksaisin päivättää näinkin pitkään. Ja into vaan kasvaa!

Blogin perustamisen syy on kaikonnut erilaisiin seikkoihin, mutta toisaalta olen löytänyt tämän avulla mukavan tavan miettiä ja kuvata omia tekemisiäni. Yritän pitää blogini vapaana kaikesta muusta kuin käsityöasioista, mutta aina välillä niitä lipsahtelee väleihin jos toisiinkin. Tarkoituksenani oli alunperin että suurin osa postauksista sisältäisi kuvia ja siinä olen mielestäni onnistunut. Kuvien laatuun yritän seuraavan vuoden aikana panostaa.

Aamuni alkoi tänään tekstiviestillä: Käly pyysi käymään Nordiaan aamusella. Sieltä mukaan lähti kaksi kerää Ville Vikingiä ja uudet KnitPron puikot. Näille langoille onneksi on tarkoitus.
Kuviin panostus ei selkeästi alkanut tänään..

Täällä neulotaan kovaan tahtiin sukkia ja Circular Shrugia. Kaikki muut työt ovatkin oikeastaan lepuuttelemassa. Haaveissa tosin on jo vaikka mitä muutakin.. Onneksi puikkovaje estää aloittamasta uusia, lepuutteluun jääviä töitä.

5 kommenttia:

  1. Onnittelut yksivuotiaalle toivottelee oian viisivuotias! Tsemppiä seuraaviin vuosiin.

    VastaaPoista
  2. Onnea! Oma blogini täyttää vuoden vasta elokuussa. Tämä lyhyt aika on osoittanut, että tämä bloggaaminen on ihan hauskaa puuhaa.

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Bloggaaminen on hauskaa, odotan jo innolla mitä kaikkea toiselle vuodelle keksinkään.

    VastaaPoista