maanantai 28. maaliskuuta 2011

SNYn paketti maaliskuulta

Tänään postikaveri toi meille paketti-ilmoituksen ja käväisin hakemassa omani töihin mennessä. En tietenkään jaksanut odottaa kotiin asti, vaan parkkeerasin matkalla kahvilaan hetkeksi ja avasin paketin.
Tämmöistä löytyi: Silkkilankaa, suklaata, neuloja (jipii, mä aina kadotan näitä!), koristustarvikkeita ja kynttilöitä.

Ensin kun kurkkasin pakettiin, mietin "o-ou, karvalankaa." Tarkempi tarkastelu kuitenkin osoitti että tuohan on käyttökelpoista! Väritkin ovat hauskat. Käsintehtyä nepalilaista lankaa mikäli oikein ymmärsin. Kortissa sainkin jo yhden mahdollisen käyttötarkoituksen, täytyy miettiä sitä. Lankaa on 100g/80m eli aivonystyrät vaan pyörimään. Kynttilät ovat suloisia, pääsiäisteemaisia. Suklaakin on yksi mun lemppareista. Namnam.

Kiitos jälleen kerran SNY, tykkäsin paketistasi!

4 kommenttia:

 1. No huh, tulihan se, ehdin jo säikähtää että iteljooni on jälleen ollut huolimaton. Hyvä näin! Tuo lanka on kieltämättä vähemmän tavallista, toivottavasti tosiaan tykkäät, ei mitään Novita Teddyä kuitenkaan.. Ostohinnasta meni ymmärtääkseni myös joku osa hyväntekeväisyyteen, arvelin että saattaisit pitää sitä myös plussana ;-). T.SNY

  VastaaPoista
 2. Tykkään, varsinkin kun pääsin kurkkaamaan kunnolla. Langan paketti kun oli revennyt ja siitä näkyi ensin noita pitkiä karvoja. Kieltämättä kävi Teddy mielessä :P Mutta tuo on oikeasti ihan hauskaa lankaa. Hyväntekeväisyys on ehdottomasti plussaa!

  VastaaPoista
 3. Ihanan paketin oot saanut :) Näyttäisi sarikankaiden ylijäämätilkuista kehrätyltä, paksuus ja karvaisuus näyttävät tutuilta. Ostin yhden vyyhdin ja kerin, mutten ole vielä keksinyt sopivaa kohdetta. Mielenkiinnolla seurailen, mitä tästä vyyhdistä syntyy

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia! Jep, siltähän tuo näyttää. Vielä ei ole inspiraatio iskenyt, mutta toisaalta puikoilla on niin paljon muutakin että eihän se ole voinutkaan :) Kerro ihmeessä jos itse keksit jotain!

  VastaaPoista