perjantai 4. maaliskuuta 2011

Turhauttavaa

Olen tehnyt vaikka mitä ja virkkaillut ja neulonut ja kaikkein eniten melkein purkanut. Blaah. Mikään ei tunnu tällä viikolla onnistuvan käsityörintamalla.

Ja iTuneskin päätti että on aika olla mahdollisimman hankala. Onhan se hienoa nimetä ihan omine lupineen biisejä aina nimellä "raita 1-25" riippumatta siitä mitä levyllä oleva nimi biisille on. Yritä nyt sitten selvittää mikä biisi 130 joukosta on kyseessä. Pidän koneestani ja Macbook on mahtava vekotin, mutta iTunesin haluaisin korvata jollakin muulla. Se on sekava, hankala, tyhmä ja aivoton ohjelma jota en halua käyttää. En koskaan osta sitä kautta musiikkia enkä tee sillä muutakaan, paitsi pakon edessä. ARGH. Miksi juuri tänään? Onneksi huomenna on vapaapäivä.

Tylypahkaviittaushuivi lähtee purkuun. En ole tyytyväinen sen muotoon ja teen paremman. Sillä välin aloittelin jo Circular Shrugia (ravlink) ihan kokeillakseni ymmärränkö ohjetta. Ymmärrän.
Hitaasti muotoutuu. En ole koskaan ollut joustinneuleen suuri ystävä ja sen tekemiseen meneekin aina eniten aikaa. Lankana uusi tuttavuus Järbo garnin Raggi. Melko pehmeää ja ihan kivaa neulottavaa tähän mennessä. Ainoana miinuksena melko löysä kierre.

SNY-pakettia pitäisi rakentaa. Ajatus on, mutta toteutus ontuu. Muutamia juttuja kun ei saa kuin rahalla ja rahaa ei juuri nyt ole. Palkkapäivää odotellessa siis!

2 kommenttia:

  1. Heips taas! Painiskelu biisien nimeltä Raita 1- Raita 30 kanssa kuulostaa ah niin tutulta. Tosin en varsinaisesti vihaa iTunesia, mutta tällä hetkellä vihaan iPodiani. Menin pudottamaan sen lattialle, ja tuo otti nokkiinsa. Surinaa vaan kuuluu kun yrittää käynnistää soittoa. Saakohan tuota värkkiä edes korjautettua? T: SNY

    VastaaPoista
  2. Voih, toivottavasti se saadaan korjattua! Pistä menemään valtuutetulle korjaajalle, ehkä sille jotain voi tehdä.

    En kovin usein kaipaa Windowsia, mutta näissä tilanteissa se on kovin kätevä omine ohjelmineen. Taidan huomenna kaivaa PC:n naftaliinista ja kääntää sillä nuo kappaleet. Taatusti helpompaa.

    VastaaPoista