tiistai 12. huhtikuuta 2011

Ikuisuusprojektien valmistumispäivä

Huraa! Olen ottanut tänään itseäni niskasta kiinni moneen kertaan ja siivoillut talven löhöämisen jälkiä kotosalla. Näihin löhöämisiin kuului paljon neuleiden aloittamisia, vaan ei päättämisiä. Tänään kuitenkin kaksi ikuisuusprojektia valmistui. Hyvä minä!

Tässä kauan sitten aloittamani Syksysukat vihdon valmiina. Olinkin jo unohtanut miten karmivaa on päätellä langanpäitä joustinneuleeseen. Argh. Valmiiksi kuitenkin tulivat. Lankana taisi olla Gjestalin Janne kolmessa eri värissä. Hetkellinen sammakoituminen johtui kantapäistä, en jaksanut tehdä niitä oikein millään. Mutta tulihan noista ihan mukavat käyttöön. Ainakaan ei sääriä palella.

Monsterikin valmistui. Vauvaa en sille tehnyt, sillä monsteri on toivottavasti menossa pikkuiselle kummitytölle myöhästyneenä joululahjana. Tosin tyttö ei voi vielä monsteriaan halailla, pelkään että sisukset hyppäävät suuhun. Harmittaa kun en tajunnut laittaa sisäpussia pitämään sisustat kasassa. Mutta ihana monsteri kaikenkaikkiaan. Nämäkin Jannesta tehdyt, jämälankoja peittoprojektista.
Monsteri halusi vilauttaa teille vauvasukat, jotka nekin menevät kummitytölle. Nämä siis blokkaantuivat yön yli ja tadaa! Siinähän ne.
Käytin näihin viimeisetkin Sateenkaaren värit. Ja pienet nöttöset valkoista Jannea. Raitaa jäi ehkä reilu metri jäljelle kaiken raidoittamisen jäljiltä. Minusta ihan suloiset pienet lämmittimet pienen jalkaan. Kauniisti kuva toistaa liikaa sinertävää, mutta menköön.

Vielähän noita tekemättömiä on jäljellä, mutta niiden kanssa taistellaan sitten myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Hienot syksysukat, ihanat värit! Ja Monsteri on tosi symppis <3. Kyllä kummitytön kelpaa! T. SNY

    VastaaPoista
  2. Heh, kiitos! Monsteri on kyllä niin ihana että on varmaan pakko tehdä sille myös kaveri :)

    VastaaPoista