tiistai 31. toukokuuta 2011

SNYilyä

Nyt kun liinu on saanut viimeisen pakettinsa, voin paljastaa että paketteja siihen suuntaan lähti siis täältä.

En olisi uskonut että pakettien lähettäminen ja niiden keksiminen olisi samalle ihmiselle noin hauskaa. Opin myös juttuja, sillä tein ringin aikana ensimmäiset sellaiset silmukkamerkit jotka kehtasin antaa eteenpäin. Aion jatkaa niiden tekemistä vastakin, kivaahan se oli. Ehkä ilmoittaudun myös uudelle SNY-kierrokselle, mikäli aika ja raha riittävät. Usein nimittäin lähti mopo lapasesta ja päädyin ostamaan pakettia hieman yli budjetin. Mutta kun! Samanlainen olen joululahjojen ja kaikkien muiden lahjusten kanssa: haluan tehdä paketin saajan iloiseksi. Silloin pääasiana ei ole budjetti vaan laatu ja toisen toiveet. Toivottavasti tänä keväänä edes toinen noista toteutui joka paketin yhteydessä.

Ajatuksenani oli ottaa kuva joka paketista ennen lähettämistä, mutta eihän se sitten niin mennyt. Jos siis haluat kurkkailla lähettämiäni juttuja, tässä suorat linkit postauksiin:
Helmikuu
Maaliskuu
Välimuistaminen
Huhtikuu
Toukokuu

Tällä hetkellä elän hektisintä vaihetta keväässä. Ensi viikolla lähden teinien kanssa ihmettelemään maailmaa viikoksi, sitten alkaakin loma. Kunnianhimoisena tavoitteena on kuitenkin olla mukana KYH:ssa. Saa nähdä miten joudun venymään riparin aikana. Taitaa täti neuloa ihan liian monta kertaa päivässä/yössä jotta tavoite toteutuu. Tosin ajattelin aloittaa todella pieniä juttuja leirillä, sinne kun ei voi raahata koko lankavarastoa ja miljoonia puikkoja. Tosi asia on myös se, ettei siellä ehdi neuloa niin paljon kun haluaisi. Nyyh. Toisaalta leirit ovat kaikkein mieluisimpia työtehtäviä, joten en valita. Siellä ehdin oikeasti kuunnella ja ottaa aikaa teineille yksilöinä. Se on hienoa, kohdata ihminen ajan kanssa ja aidosti. Mutta ennen sitä täytyy tehdä suunnitelmia ja oppitunteja ja turvallisuuslomakkeita ja kaikkea mahdollista. Huoh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti