maanantai 8. elokuuta 2011

Inspiraatiota etsimässä

Olen viime viikkoina etsinyt inspiraatiota syksyn työhön muun muassa näistä kirjoista..
Varsinkin tuo Cookie A.:n kirja on oikein mukava. Tosin töihin inspiraatiota ei löytynyt, mutta sukkalankoja kutkuttaa:)

Nordiassa käynti osoitti olevan hyvä valinta viikonloppuna. Menin osaksi työtehtävissä ja kaverin lahjaa hakemaan, mutta löysin samalla lankaa miettimääni Kotikissa-projektiin, Neulekirjan ohjeeseen Kulkukissa ja kotitiikeri (ravlink). Kyllä noistakin varman vielä jotain muotoutuu. Viikonlopun aikana aloitin myös toiset sukat lankalaarieni jämälangoista, mutta niistä juttua sitten joskus kun etenevät.

Värjäsin myös työn merkeissä vähän lisää lankaa. Tällä kertaa värit ovat peräisin elintarvikeväreistä. Testailen hinta-laatu-suhdetta, sillä Koolaidaaminen maksaa melkoisen paljon isolle ryhmälle. Raha kyllä jakautuu usealle kerralle, mutta silti. En ole valmis maksamaan sellaisia hintoja mikäli samankaltaista jälkeä saa hieman halvemmallakin. Miinuksena tässä oli tietysti etikan käyttö, mutta toisaalta oppivat teinit sitten sitäkin. Mallia hain Ullan vanhasta tutoriaalista.

En vaan enää osaa sanoa innostuisiko tästä kukaan joka ei muuten harrasta käsitöitä. Mitä mieltä olette? En ole myöskään varma onko tämä sitten oikeasti hinta-laadultaan halvempaa.. Lasken huomenna. Tarkoituksena olisi kuitenkin värjätä kilon verran lankoja ja tehdä niistä syksyn aikana sekä tilkkuja että kämmekkäitä. Tee hyvää hauskasti, olisi tarkoitus.

Niin, ja ilmoittauduinhan minä sitten sinne uudelle kierroksellekin..

2 kommenttia:

  1. Luulen että värjääminen voisi olla ihan mukavaa vaihtelua, samalla voisi miettiä miten ne kaupan langat on värjätty. Usein sitä vaan pitää itsestään selvänä, että lankoja on monen värisiä. Jos päädyt värjäämään, kerro kokemuksistasi!

    Blogissani on muuten jotain sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Värjääminen on oikein mukavaa puuhaa, suosittelen! Kaupan langat on tietenkin värjätty ihan eri meiningillä ja ne kestävät esimerkiksi pesua aivan eri tavoin kuin kotona värjätyt. Toisaalta harvemmin saa aivan uniikin värin Prisman hyllyiltä mukaansa..

    Kokemuskertomuksia tulee kunhan kaikki kokeilut on tehty! Ja kiitos tunnustuksesta!

    VastaaPoista