maanantai 26. syyskuuta 2011

SNY-paketti saapui!

Tänä aamuna kolahti vapaapäivän iloksi ensimmäinen Neuleystäväpaketti. Postikaverilla oli selkeästi into juosta nopeaan, sillä paketti aukesi tyypin tunkiessa sitä meidän postiluukusta sisään! Ajattelin huikata pikapalautetta, mutta nopsat jalat olivat kuljettaneet kaverin jo toiseen rappuun. Noh, onneksi mitään ei ehtinyt karata luukun ulkopuolelle. Ihme postikaveri, yleensä eivät ole tunkeneet edes t-paitalähetyksiä tuosta luukusta sisään. Taitaa jollain muullakin olla tänään maanantai..

Mutta itse pakettiin! Laatikosta paljastui Kaksi kerää Regian liukuvärilankaa, myrskytaivaan väreissä! Olen joskus miettinyt tuota lankaa, mutta jättänyt jostain syystä hyllyyn. Tuo värivaihtelu on kaikessa tummuudessaan rauhoittava. Ihana. Olemme samaa mieltä taivaan väreistä, SNY! Paketti sisälsi myös neuleystäväni itse tekemiä silmukkamerkkejä, jotka kuvassa tosin näkyvät surkeasti. Lisäksi paketista löytyi suklaata ja tuoksukynttilöitä. Kiitos SNY! Kirjeesi oli myös koristeltu oikein mukavasti!

Tällä viikolla neulotaan vain yhtä ja ainoaa asiaa, boleroa ystäviemme häihin. Tajusin että aika loppuu kesken ellen neulo nyt. Keittiössä odottaa siis lämmin pannullinen teetä, nostan kohta jalat ylös ja laitan telkkarin päälle. Sitten alkaa maratonneulonta. Huoh.

3 kommenttia:

 1. Kuulostaapa kivalta tuo suunnitelma boleron valmistumiseksi. Kyllä noin kelpaa neuloa. Onnea projektiin:)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! Täytyy myöntää että noin helppoa se ei tule olemaan, sillä töissäkin pitää käydä. Mutta ainakin yksi päivä on pyhitetty tälle työlle!

  VastaaPoista
 3. Hienoa että paketti tuli perille näinkin nopeassti ja että olemme samaa mieltä siitä myrskytaivaasta! Toivottavasti saat bolerosi valmiiksi ajoissa!
  Hauskaa viikkoa!
  toivotteleepi SNY

  VastaaPoista