maanantai 3. lokakuuta 2011

KYH-voitto

Voitin KYHssa palkinnon Lailalai Yarnzilta. Tänään postisetä soitti ovikelloa ja antoi mieheni käteen postipaketin. Minä tietenkin ryntäsin heti paketille ja ilmoitin että "mulle se on kumminkin". Ja olihan se.
Harmittaa edelleen ihan hirmusti että kuvausolosuhteet ovat ihan syvältä. Odotan kuin kuuta nousevaa tuon rempan valmistumista että pääsen taas parempaan valoon kuvaamaan. Kuvasta huolimatta langat ovat aivan iiiihanat! Ihan mahtava väriduo! Nyt kun vielä löydän oikean ohjeen näille ihanille. Värinä siis Fantasia Super Hero. Kiitos langasta Laika!

6 kommenttia:

 1. Onpas tosi upean väristä lankaa, jokos sulla on suunnitelma tämän varalle?
  terveisin Salainen neuleystäväsi

  VastaaPoista
 2. Heissan SNY!

  Vielä ei ole lukkoonlyötyjä suunnitelmia, haluan tehdä jotain kivaa noista kun on niin ihanat langatkin. Jää kuulolle, eiköhän jotain noista muotoudu.

  VastaaPoista
 3. Mietiskelin tässä tämän kuun paketin väritystä, niin on ihan pakko kysäistä että onko sulla jotain ihan ehdotonta inhokkiväriä?
  t. SNY

  VastaaPoista
 4. Heissan taas! Ei nyt niinkään inhokkiväriä, lähinnä ahdistaa jos pätkävärjättyä sekalaista väriä löytyy kerältä. Esim. puna-sini-kelta-vihreä kerä olisi aika kauhistus.. Eli väreissä kaikkiruokainen kunhan ne ovat harmoniassa keskenään.

  VastaaPoista
 5. Hyvä juttu, sitten saattaapi alkuperäinen suunnitelmani toteutua.
  t. SNY

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa hyvältä. Alkuperäiset suunnitelmat yleensä on parhaita :)

  VastaaPoista