sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Lämmikettä syksyyn

Sain aikaiseksi ommella sauman tästä jo kuukausia valmiista huivista. Kitchener stitch on liian vaikea ymmärtää keskellä yötä ja oikean käden kautta ymmärrettynä tällaisella blondille vasurille vielä kaksi viikkoa sitten. Tänään päätin että jos en osaa, saa tulla sellainen sauma kuin tulee. Kappas, saumasta tuli ihan passeli. Hyvä minä!

Ohjeena maksullinen Mohair Bias Loop (ravlink), joka oli kovin ylihintainen verrattuna itse ohjeeseen. Lankana kesän alennusmyynneistä koriin eksynyt Novitan Rose Mohair. Lanka on karheaa neuloa, mutta lopputulos on ihan mukava. Tosin luulen että se johtuu enemmänkin ohjeesta kuin langasta. Väittäisin että pehmeämmällä langalla tuo olisi ihanampi. Käyttöön se kuitenkin menee.

Tein pikaisena virkkaustyönä myös toisen tuubihuivin, mutta siitä kuvia myöhemmin. Viime postauksessa mainitsemani bolerohan ei valmistunut annetussa ajassa, joten näette sen todistusaineiston vasta myöhemmin. Boleron puuttuminen ei kuitenkaan häitä haitannut, vaan siellä juhlittiin iloisissa tunnelmissa kahden rakastuneen suhteen virallistamista. Loppuillasta vaihdoin korkokengät villasukkiin ja huomasin vasta kotona yömyöhäsellä ettei lanka ollut kaikkein paras vaihtoehto kulutusta kestäviin sukkiin. Kauniit ne ovat, mutta ensi kerralla muistan tämän. Flogging Mollyn tahtiin pomppiminen puisella lattialla sai pohjat näyttämään siltä että sukkia on käytetty jo monia vuosia. Noh, ainakaan ei harmita jos käytän niitä tästä lähin töissä puputossujen sisällä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti