sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Kotikissa käy messuilla

En ole taaskaan kirjoittanut pitkään aikaan. Anteeksi. Blogiin kirjoittaminen on ollut monella tapaa haastavaa, osaksi siksi ettei mitään ole oikein valmistunut, osaksi siksi että ne jotka ovat valmistuneet, tulevat lahjaksi. Mitään blogattavaa ei siis ole ollut. Ennen tätä iltaa.

Saanko esitellä: Kotikissat valmiina! Vihdoinkin! Ohjeena toimi siis Neulekirjan Kulkukissa ja kotitiikeri (ravlink), joiden mukaan työstin sukkia elokuusta marraskuuhun. Lankana
Four Seasons Gründl Hot Socks Luxor, puikot ehkä 2,5 tai kolmoset. Pääsi nähkääs jo tuo pieni yksityiskohta katoamaan päästä.. Napit löytyivät omasta jemmasta, saavat luvan sopia. Hieman kireäthän nämä on, varsinkin sukkahousujen päällä. Kivat silti, lämpimät nimen omaan nilkan kohdalta. Väri on hieman syvempi purppura kuin kuvassa.
 
Kävin isänpäivän kunniaksi myös Helsingin kädentaitomessuilla. Voi pöh, miten huonot messut! Oikeastaan mitään järkevää ei ollut tarjolla. Mukaan lähti muutama vaijeri ja Novitan sukkalehti, sekin siksi että olen nähnyt blogeissa sukista hienoja sovelluksia. Mutta voi jee, eihän siellä ollut mitään! Onneksi epäilin tätä jo valmiiksi, enkä kasannut etukäteen kovin paljon odotuksia. Onneksi seura oli sen verran hauskaa että huonot messut eivät haitanneet. Rupesin tässä samalla haaveilemaan paremmista messuista ensi viikolle. Jaksaisiko sitä hipsaista Tampereelle saakka?

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea noissa sukissa! Napit on aina suloisia siellä, minne ne ei 'kuulu'!

    VastaaPoista
  2. Näinpä! Suosittelen neulomaan jos jaksat pienille puikoilla väkertää. Kivat jalassa! Ja napit tietty kaikkein ihaninta.

    VastaaPoista