tiistai 27. joulukuuta 2011

Kaikenlaisia SNY-paketteja monikossa

Noniin, kierros on nyt minun kohdaltani täysin paketissa. Mukavaa oli jälleen, saa nähdä osallistuisinko vielä yhdelle kierrokselle. Työt vaan tuntuvat keväällä painavan päälle ihan tarpeeksi. Saa nähdä.

Sain tänään viimeisin paketin postissa, ja se sisälsi seuraavaa:
Neljä kerää Merinolankaa johon en ole aiemmin törmännyt, laukkukahvat, lehden, kortin ja joulukarkkeja. Jälleen kerran kiitos SNY, Heinukka! Pakettejasi on ollut suuri ilo avata!

Itsehän lähetin paketteja Ingelle, mutta onnistuin paljastamaan itseni jo joulukuun pakettirumban alkaessa. Se ei kuitenkaan menoa haitannut! Inge oli niin mukava, että kysäisi osoitteeni ja lähetti minulle kiitospaketin, joka kyllä oli täysi yllätys! Ja katsokaas kuinka kiva!
Ja meidän pöydällähän ei mitään sotkuja ole taustalla.. Ehei.. Mutta siis, ihana lahja! Tällä kierroksella on ollut kyllä ilo olla mukana.

2 kommenttia:

  1. Tuhannet kiitokset mahtavasta paketista joka saapui keskiviikkona. Se oli taas niin osuva ja juuri minun makuuni. On ollut iso ilo saada niin ihanat lähetykset sinulta. Bloggaus möyhemmin kun mies saapuu kotiin kameran kanssa.
    Kiva että pidit joululahjasta. Onneksi kävi se pieni lipsahdus kuukauden alussa.

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä! Olen näin jälkikäteen miettinyt, että onneksi lipsahti. Ja ihan hassusti vielä, kun yleensä olen niin tarkkana kaikista salaisuuksista ja kirjautumisista!

    VastaaPoista