sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Sekamelskan keskeltä

Ajattelin julkaista muutaman kuvan siitä miltä asunnossamme tällä hetkellä näyttää. Useissa blogeissa tuppaa olemaan niitä kauniita ja viimeisenpäälle sisustettuja huoneita kerta toisensa jälkeen. Noh, on meilläkin sisustettu. Keskeneräisillä käsitöillä.

Ensimmäinen kasa valmiita, viimeistelemättömiä ja vielä muotoaan hakevia neuleita. Mukana myös kirja ja lahjapaperia. Tämä kaunis elementti löytyy olohuoneestamme.

Seuraavaksi voimme siirtyä sohvalle. Sen selkämyksellä makaa kaverille tarkoitettujen kämmekkäiden osa, joka huonosta valaistuksesta johtuen näyttää epämääräiseltä.
Ja kun nyt päästiin sohvan makuun, esittelyssä Still light tunic. Hyvin kesken. Ja melko värikkäällä värillä. Saa nähdä saanko koskaan valmiiksi. Nyt on ainakin ollut intoa tehdä jotakin itselle, kun ennen joulua neuloin ainoastaan muut mielessäni.
Ja vielä: Kirjahyllymme, jonka kätköissä ovat sulassa sovussa niin kirjallisuuden klassikot, työhön liittyvät kirjat kuin langatkin. Niin, ja sitä hömppää yli tarpeen. Rukkikin on päässyt kuvaan pitkästä aikaa, pitäisi kehrätä useammin.

Vaikka meidän kotimme ei näytäkään sisustuslehtimateriaalilta, on se neuleiden lisäksi täynnä rakkautta. Vaikka neuleita löytyy edelleen joka huoneesta.

Hyvää uutta vuotta kaikille! Tehdään tästäkin vuodesta hieno neulevuosi!

2 kommenttia: