sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Voihan torstai

Sairasloman loppupuolellla sain valmiiksi myös tammikuussa aloittamani Sheldonin sukat. Otin hieman uhkarohkeasti ja randomilla kaksi kerää lankaa mukaani Karjaalle koulutukseen, ja selailin Ravelrya ensimmäiset pari tuntia koulutuksen alussa. Onneksi oli verkkopainotteinen koulutus jonka aluksi toinen kouluttajista ilmoitti, että jos osaa jo jutut, voi surffailla missä huvittaa. Ja minähän surffasin!
Lankana oli KYH-voittona saamani ihana Lai-la-lai Yarnz Sock Duo väreissä Fantasia super hero. Kuvioksi muodostui torstai, sillä Kapteeni Pirkin tavoin torstaissa on sitä jotakin. Näiden sukkien taustalla on myös tämän hetken parhain työpäiväni, sillä ajattelin valmiit sukat ottaa käyttöön nuortentilassamme.

Puikkoina käytin ohjeesta poiketen kolmosia, sillä en ennakoinut puikkokokoa sen kummemmin pakatessa. Neulepinnasta tuli hieman löysempää, sellaista jota voi oikein mielellään käyttää sisätiloissa tallustaessa, kahvikuppi kädessä. Kuviokin oikeni mukavasti blokatessa, enkä ole lainkaan pahoillani lopputuloksesta. Värit ovat ihanan hehkuvat ja kummasti tasapainoiset kaikessa psykedeelisyydessään. Mielelläni maksaisin jopa näistä langoista taas joskus, sen verran kivat sävyt ovat. Myös ohje oli helppo ja ihana, semmoinen stressitön. Näitä taidan tehdä lahjaksi kavereille, luulisi heidänkin innostuvan.

Kavereista puheenollen, sain jälleen kuulla yhdestä iloisesta vauvauutisesta, jonka vuoksi puikot taitavat kilistä extremetahtia kevään aikana. Haluaisin kovasti tehdä lapselle ja vanhemmille samanlaiset sukat, että voivat sitten perheenä talsia ympäriinsä. Vielä kun löytäisi ne herkulliset värit ja kivan langan. Paitsi että lankoihin on seuraavan kerran varaa joskus syksyllä. Huoh.

2 kommenttia: