keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Tunnustus

Sain tunnustuksen Anulta. Kiitos!

"Tunnustus kuuluu jakaa eteenpäin viidelle ihanalle, mielellään uudehkolle blogille, jolla on alle 200 lukijaa." Ääk. Apua. Minä vain luen blogeja, en katsele niiden lukijamääriä, saati sitten sitä miten uusia ne ovat! Argh!

Kävin läpi seuraamieni blogien listaa ja juu, tavallaan noita asioita vastaavia blogeja löytyi. Alle neljä vuotta vanhat blogit ovat minusta uusia, niitä löytyy kyllä lukulistalta. Esimerkiksi Koukutettu on minusta ihana blogi aina kivoine töineen ja näperryksineen. Todistusaineisto taas on nimenä jotenkin niin hieno, että lämpenin kovasti (ja toki neuleet ovat ihania!). Napit puuttuu blogin värimaailmat ovat kuolaamisen arvoisia. Eilen tein taas on niin kovin inspiroivat kaikkine tutoriaaleineen. Make it happen  on jotenkin suloinen kokonaisuus, jota seuraan mielellään.

Näiden lisäksi luen montaa muutakin blogia, mutta menköön palkinto tällä kertaa heille. Kiitos kun olen saanut lukea blogejanne!

3 kommenttia:

  1. Kiitos tunnustuksesta ja kiitos että luet :) Ja sulla on muuten yksi parhaista blogin nimistä mitä tiedän. Niin tuttua!! :D

    VastaaPoista
  2. Hurjan paljon kiitokia tunnustuksesta ja kivoista sanoista, tässähän ihan punastuu (:

    VastaaPoista
  3. Kiitos pallo tuli jo mutta en ole vielä kerinnyt kerimään kun saan kerittyä niin laitan kuvaa

    VastaaPoista