torstai 21. kesäkuuta 2012

Still light

Se on valmis. Vihdoinkin. Still light tunic jonka aloitin lokakuussa viime vuonna. Huoh. Mies otti kuvan kännykkäkameralla, naamastani tuli pieni vilaus. Tältä minä siis näytän!

Alun perin oli tarkoitus kokeilla osaanko tehdä villapaidan. Mopo lähti hieman käsistä ja teinkin tunikan. Ihan hieno, vaikka itse sanonkin. Se on nimittäin ensimmäinen aikuisten kokoinen villapaita, jonka olen koskaan saanut valmiiksi. Olen melkoisen ylpeä saavutuksestani.

En jaksanut aina seurata ohjetta, joten eihän tuo paita nyt ihan sitä ole mitä ohjeessa sanotaan. Käytin hieman paksumpaa lankaa ja kolmosen puikkoja, silti tuosta tuli noinkin pitkä projekti. Hirveästi piti neuloa! Hurjaa.

Lankaa meni ehkä kilon verran, täytyy vielä punnita kun tuo kuivuu. Koko oli suurin. Näin se vaan menee, että isot tytöt joutuvat neulomaan enemmän. Melkein kahden paidan verran. Huoh.

2 kommenttia:

  1. Todella nätti!
    Olen itsekin miettinyt juuri tuon tunikan neulomista, mutta minäkään en ole ennen villapaitoja neulonut. Ehkä sitä vaan täytyy uskaltaa (:

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia!

    Still light on sen verran selkeä ohje, että voin suositella täydestä sydämestä. Uskalla vaan! Ainoa huono puoli tuossa on yksitoikkoisuus, kannattaa neuloa aina jotain muutakin sivussa. Muuten saattaa kyllästyä.

    VastaaPoista