lauantai 18. elokuuta 2012

Matkalla

Kävin mieheni kanssa Berliinissä. Kuten kunnon neuloja, piti minunkin tietenkin koluta hieman lankaosastoja.

Kävimme muutamassakin paikallisessa tavaratalossa, mutta hinnat olivat melko samaa tasoa kuin Suomessa, tai lanka oli akryylia. Ei siis inspiroinut ostamiseen. Kävimme kuitenkin yhdessä lankakaupassa, Handmade Berlinissä, jossa moni muukin suomalainen bloggaaja on käynyt. Siellä ostettavaa olisikin ollut.

Handmade Berlin sijaitsee puistikon vieressä, kauniilla paikalla osoitteessa Monpijouplatz 9. 
Lankakaupan lisäksi kauppa on kahvila, jossa on ihan hyvän näköiset valikoimat. Jos aikaa ja jaksamista olisi ollut, olisimme todennäköisesti ottaneet kupposet kahvia joenrannan puoleisella sivustalla. Olimme kuitenkin niin väsyneitä koko päivän kävelemisen jäljiltä, että päätimme piipahtaa pikaisesti ostoksilla ja siirtyä hotellille hoitamaan väsyneitä jalkojamme.

Itse kauppa oli iloinen yllätys. Valikoimissa oli suomalaisillekin tuttuja lankoja, mutta pari euroa meidän hintoja halvemmalla. Myös neulelehtiä oli kiva valikoima.

Kauppaa ei oltu tungettu liian täyteen. Liikkuminen oli mukavaa ja tilasta tuli kahvilafiilis.

En ole varma pidänkö vai enkö noista laatikoista. Varmaankaan en, mutta näen kyllä tarkoituksellisuuden. Berliinin ilma ei ollut mitään ihan puhtainta, ja puisto pölisi kuivuuttaan. Taempana olevat langat taasen olivat ilmavasti hyllyissä.

Ostin kyllä lankaakin. Olisin ostanut enemmänkin, mutta rahatilanne ei antanut myöten.
Mies halusi tästä jotakin. Kyseessä on myös värjäys nimeltä masala, joten eihän sitä voinut jättää hyllyyn :D Lanka siis Handmaiden Casbah, joka lienee äärimmäisen kivaa neulottavaa.
Yarn Edition-lankaa. Mulle uusi tuttavuus, mutta niin kiva väri ja hinta että lähti mukaan.

Palvelu oli todella hyvää ja myyjät puhuivat hyvää ja selkeää englantia. Asia jota arvostin kovasti saksaa puhuvassa kaupungissa. Myös meikäläisen Mastercard kävi maksuvälineestä, joka sekään ei ollut itsestäänselvyys kaupungissa.  Kysyin myyjiltä voisinko ottaa muutaman kuvan blogia varten, ja he mielellään antoivat siihen luvan. Täydellista!

Kävimme monissa muissakin paikoissa, mutta matkaraporttia noista tuskin tulette näkemään. Onhan tämä sentään neuleblogi, ja yritän pitää tämän sellaisena :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti