lauantai 1. syyskuuta 2012

Magic Yarn Ball Swap

Osallistun aina välillä kaikenlaisiin vaihtoihin niin kuin olette huomanneet. Tällä kertaa osallistuin Euroopan sisäiseen vaihtoon Ravelryssä.

Paketti saapui luokseni Italiasta. Se sisälsi käsinvärjättyä pehmolankaa! Tavallisesti en ihan tuommoisesta perusta, mutta tuossa nuo värien vaihtelut elävöittävät lankaa ja pohdinkin tekeväni tuosta kivan huivin. Katsotaan. Hauska kokeilla välillä.
Olihan siellä kaikenlaista muutakin. Katsokaas nyt! Kyllä siellä euro riittää melkosen enemmän kun täällä. Ihan harmittaa kun itse lähettämäni paketti oli paljon vähälahjaisempi. Mutta kun ei se euro vaan riitä täällä samaan!

Onhan näihin vaihtoihin kyllä hauska osallistua. Tulee aina hyvä mieli kun saa paketin jota toinen ihminen on ajatellut minulle sopivaksi. Sitä oppii itsekin itsestään uutta joka kerta!

Tänään alkoi Sukkasato. Pitänee ruveta neulomaan. Itsehän olen tehnyt sen iloisen neljänkymmenen viiden työtunnin viikon startaten taas uutta kautta ja ryhmäyttäen luokkia. Ei ihme kun tänä aamuna ei herätyskello meinannut herättää. Onneksi seuraavat kaksi päivää olen vapaalla. Enköhän vietä ne tiukasti neuloen ja keräten voimia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti