tiistai 18. syyskuuta 2012

Virolaiset sukat

Sain vihdoin valmiiksi vuoden verran mietityttäneet sukat. Ostin langat viime Martin markkinoilta, suoraan tuottajalta. Olisin kovasti halunnut tehdä kirjoneulesukat, mutta pohdintaa jatkaessani tajusin ettei lankaa välttämättä riitä ihan siihen mitä olin suunnitellut. Ja oikeassa olin.
Viime lauantaina totesin että ulkona on kaunis ilma. Otin kuteet, hieman Berliinin tuliaisia ja kynttilät mukaani, ja neuloin parvekkeella. Työpäivän illaksi tuo oli oikein leppoisa. Neuloinkin niin pitkään etten enää nähnyt silmukoiden muodostumista. Toisen sukan varresta muotoutui tuolloin suurin osa.

Ja tässä ne ovat valmiina, kuvan on otettu laivan kannella eilen illalla. Lähdimme lyhyellä varoitusajalla matkalle Tallinnaan, ja siellähän nämä virolaiset sukat sitten valmistuivat loppuun. Punainen lanka loppui jo ennen kantapäätä toisessa sukassa, joten loppuväritys on hieman erilainen. Kaunis kuitenkin. Tykkään, vaikka lanka onkin rasvaista ja karkeaa. Syksyiset ja ihanan pitkät, mahtuvat kivasti kurkkimaan Converseista.

Nämä taisivat olla kolmannet Sukkasatoon osallistuvat sukat täältä. Tahti on onneksi hidastunut.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti