sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Toiset Bonesit

Kesän reissulta mukaan lähtenyt lanka muotoutui parin viikon aikana erilaisissa paikoissa.
Eilen istuin Helsingin Kirjamessuilla, lattialla kun emme enää päässeet puoli tuntia ennen Tarja Halosen ilmestymistä istumaan itse penkeille. Siinähän toinen sukka saikin kantapään kuunnellessa. Seurani oli tullut messuille lähinnä tätä varten, joten mikäs siinä. Ei minulla ollut kerrankin mihinkään kiire, ja neule piti ajatukset hyvin kasassa.

Itse mallihan on ihana neuloa, vaikken kovin innostu yleensä noista takaosastaan neulotuista joustimista. Boneseissa vaan on sitä jotain ja ne istuvat melkein minkä muotoisiin jalkoihin tahansa. Ohjekin on sen verran simppeli, että tällainen keskittymiskyvytön neulojakin pystyy sen handlaamaan. Kolmosen puikoilla tuli mukavan ilmavaa jälkeä, pienemmillä olisi tullut peltiä ja isommilla reikäistä. Kerrankin oikein!

Eilen sitten päättelin ja muotoilin sukat, jotta ne ehtisivät vielä tämän viikon Sukkasatosaldoon. En olisi halunnut ottaa niitä jaloista, sen verran ihana on lanka yhdistettynä tähän malliin! Ihan kuin kävelisi ilmassa. Toivottavasti saajakin pitää näistä.


4 kommenttia:

 1. Voi kun kauniit sukat, pitää itsekkin kokeilla :) Ja sun blogin nimi kuulostaa hyvin tutulta.. :D Sitä saa itsekin kuulla usein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllähän tuota on usein saanut mieheltä kuulla, ihan joka huoneesta kun löytyy neuleisiin liittyviä juttuja vaikka kuinka yrittäisikin siivota :)

   Poista
 2. hei

  Nauroin ensin tuolle, että neulejuttuja löytyy joka huoneesta. Sitten pyöräytin ajatuksissani kodin ympäri. Olohuoneessa melkein valmis torkkupeitto-virkkaus. Makuuhuoneessa suuri neuletarvikekori ja päättelyä vaille oleva kookas hartiahuivi. Ruokapöydän tuolilla villasukkaprojekti ja ompeluhuoneessa lankoja ja muutama kokeilu.

  vapaapäivä, jatkanpa siivousta.

  Terkut

  Päivi M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Näinpä, mieheni minut tähän todellisuuteen aikoinaan herätti. Tajusin että homma on lähtenyt käsistä kun vessassakin oli neuleita :D

   Hyvää siivouspäivää!

   Poista