maanantai 5. marraskuuta 2012

Kilpailu? Täällä? Ihanko totta?Kyllä, päätin pitää ensimmäisen blogikilpailuni ikinä. Katsokaas, sellainen hieno luku kuin 15 000 käyntiä on kohta täyttymässä laskuriin, ja sen kunniaksi ajattelin arpoa jotain kivaa pientä muutamalle osallistujalle. Haluatko mukaan? Lue silloin eteenpäin.

Jos haluat olla mukana arvonnassa, kommentoi. Saat siitä hyvästä yhden arvan. Samoin jos linkkaat blogini omaasi, saat yhden arvan. Eli, voit osallistua yhdellä tai kahdella arvalla tähän kisaan. Kisa on käynnissä ainakin siihen asti että mittari näyttää tuon maagisen 15 000 kävijää. Tämän jälkeenkin voi osallistua, ellen ole kommentoimalla ilmoittanut arvonnan päättyneen.

Palkinnot? No onhan niitäkin.

Ensimmäinen palkinto sisältää itse tekemäni silmukkamerkit, joihin pääset itse vaikuttamaan. Kyllä, saat päättää helmien värin ja saat halutessasi dinosauruksia, robotteja, sydämiä tai vaikka maatuskoita silmukkamerkkeihin roikkumaan. Lisäksi saat lankaa, jotta pääset jotakin kivaa projektia aloittamaan.

Toinen palkintokin sisältää silmukkamerkit. Jotkut kivat. Näistäkin kysyn ensin ja teen vasta sitten.

Onni suosii rohkeaa, tai ainakin kommentoivaa. Kerro vaikka mitä mieltä olet ollut blogista tai millaiset silmukkamerkit haluaisit. Sana on vapaa, anna mennä!

EDIT. Kilpailu päättynyt ja voittajat löytyvät täältä!

17 kommenttia:

 1. oiiii sulla on niin ihania merkkejä, et jo senkin takia on pakko osallistua! :)

  VastaaPoista
 2. Dinosaurus-silmukkamerkkejä?!? Ihan pakko osallistua! :D Säännöllisesti käyn täällä kurkkimassa hienoja tuotoksiasi, vaikka vähän laiskanpuoleinen olenkin kommentoimaan. :)

  VastaaPoista
 3. Ilmoittaudun kisaamaan Drucillan kanssa Dinosaurus-silmukkamerkeistä, ja värillä ei oikeastaan ole väliä, kunhan ei ole pinkki!

  VastaaPoista
 4. Olen jo jonkun aikaa seuraillut kivaa blogiasi ja ihaillut muun muassa juuri noita tekemiäsi silmukkamerkkejä. Nyt todellakin koitan onneani! Yhdellä arvalla mukana.
  -Veera

  VastaaPoista
 5. Blogi on ollut tosi ilahduttavaa seurattavaa ja silmukkamerkit ihania! :)

  VastaaPoista
 6. Oijoi, maatuskasilmukkamerkit olisi vallan ihanat, oon niitä joskus täällä ihastellut. Olen aika tuore lukija, tulin Ravelryn profiilisia kautta seuraamaan tätä, blogin otsikko on niin mainio.

  VastaaPoista
 7. Aaah! Dinosauruksia! Tahtoo :D Ja laitan mainoksen omaan blogiini :)

  VastaaPoista
 8. Osallistun arvontaan.

  Tietysti tykkään blogistasi, muuten en olisi vakkarilukija! ;oDD

  VastaaPoista
 9. Tottakai arvonnassa mukana, sen verran paljon maatuska-silmukkamerkit houkuttais. Tykkään lueskella sun blogia vaikka en yleensä mitään kommentoikaan.
  -Rhian

  VastaaPoista
 10. Minäkin löysin blogisi vasta äskettäin, tuo osuva nimi veti puoleensa ;) Kauniita nuo tekemäsi silmukkamerkit, itse vain haaveilen tuollaisten näpertämisestä... Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 11. Yhdellä mukana! Ihana arvonta.
  No, nyt minulla olisi silmukkamerkeille oikein tarvettakin; monta neulomusta, missä pitäisi olla merkit ja omistan vain sellaisen korujen välikappale- renkulan, kun en muuta keksinyt. Ja se semmoinen muovinen koukkunen ei oikein ole kiva.
  Jos onni potkisi, niin minulle kävisi juurikin vaikka tuommoinen hempeä kuin tuossa kuvassa :O)

  VastaaPoista
 12. Yhdellä arvalla mukana! Kauniita merkkejä olet tehnyt, toivottavasti onnetar suosii. :)

  VastaaPoista
 13. Yhdellä mukaan kisaan, ja kehuttava on, minulla on maatuska silmukkamerkit sinulta ja ne on maailman hienoimmat.

  VastaaPoista
 14. Mukana yhdellä arvalla! Ah, toivottavasti onni suosii! :D

  VastaaPoista
 15. Yhdellä arvalla osallistun! Teet ihania silmukkamerkkejä. Niitä kiva antaa lahjaksi neuloville ystäville. Ja onhan ne kauniita myös omissa neuleissa.

  VastaaPoista
 16. Mukana toki. Aina välillä käyn täällä kurkkimassa mitä kaikkea kivaa oot saanut aikaan. Ja on noi dinomerkit niin ihanat, että toisetkin kelpaisi. :)

  VastaaPoista
 17. Miekii oon tykästynyt noihin maatuskoihin. Yhdet sun tekemät merkit jo hyväksi havainneena osallistun myös :)

  VastaaPoista