lauantai 12. tammikuuta 2013

Jyväskylän ostoksia

Reissuilta tuntuu nykyisin kotiutuvan aina lankaa. Lienee jo jonkin sortin addiktio tämä hamstraaminen, mutta toisaalta alkuvuoden ostokset pysyivät viime vuonna kurissa. Vasta loppuvuodesta huomasin lankavuoren kasvaneen oikeasti. Siksi olen järkeillyt nämä kaikki ostokset vielä sopivaksi määräksi.Taikavillasta mukaani tarttui ainoastaan puuvillaa. Olisin kovasti halunnut muutakin, mutta rahatilanne ei vaan antanut myöten. Näistä ajattelin tehdä ihan vaan perinteisiä tiskirättejä, kun edelliset ovat jo niin huonossa kunnossa. Ehkä palaan vauvalankojen pariin vielä ensi viikolla? Ja ne kankaat!

Titityystä mukaan tarttuivat vain nämä kaksi, ihanat tulevat sukkani. Tarvitsenhan sentään kevääksi uudet kivat leirisukat, kun edelliset menivät rikki. Ja miten niin tuolla olisi kyllä muitakin sukkia jo valmiina.. Olisin kyllä halunnut ostaa vaikka mitä, mutta päädyin olemaan järkevä. Tosin seuralla lähti hieman mopo käsistä, mutta lienen osasyyllinen asiaan.

Lankakauppa Lumoavan langan loppuunmyynnistä tekemäni ostokset sen sijaan jäävät toiseen kertaan. Tämän kaiken jälkeen lankahyllyt kyllä ratkeavat liitoksistaan.

3 kommenttia:

 1. Ei lähtenyt, ihan suunniteltuja oli ostokset. Tuollaista panettelua. Tai ei ehkä se poppeli, mutten tiennyt, että mennään sinne.
  -aura-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Eli siellä ei mopo lähtenyt jakin matkaan :D

   Poista
 2. Lumoavan langan tilauksessa mopo ei ehkä ihan pysynyt hallinnassa, mutta Jyväskylästä ostin sellaista, mitä vakikaupoista ei saa ja jolle on käyttöä.
  -aura-

  VastaaPoista