sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Alman kanssa kehrättyä

Alma lähti iloisesti uuteen kotiin ja minä jäin haikeaksi. Voin kuitenkin katsella ilolla kehräämiäni lankoja, joita ajattelin teillekin esitellä.
Näitä aloitin ja lopetin. Vasemmalla random-kehruu. Kyseinen villa on kälyni lahjoittama, ja se sisältää mm. kiiltelevää muovilankaa, höyheniä ja kamelia. Melkoisen haastava kehrättävä, mutta tuon verran sain sitä aikaan. Oikealla taas useasti ennenkin vilahdellut BFL, jota kehräsin viimeiset metrit vielä loppuun.

Ja tämä ihana vihreys on ollut kertaamatta puolitoista vuotta! Apua! 106 grammaa pehmeyttä ja löysää kierrettä kuitenkin onnistui tehdä.

Kyllähän tuo käyttistä on, mutta olin jo unohtanut mihin suuntaan tämän aikoinaan kehräsin. Moka, mutta menköön. Itselleni tätä alun perinkin himosin. Värit langassa tosin ovat eläväisemmät, vihreiden sävyistä siniseen. Ihana! Aikoinaan nimesin tämän värin Emerald Cityksi.

Jonain päivänä vielä hankin uuden rukin, mutta en ennen kuin löydän siihen kunnolla aikaa. Sitä ennen värttinä olkoon kehruuintoni purkukeino.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti