torstai 16. toukokuuta 2013

Kunnes taas kohdataan

Hiljaiseloa on kestänyt taas hetki. Keväällä kun tekee mieli tehdä kaikkea muuta kuin istua koneen äärellä. Ja koneenkin äärellä tehdä muuta kuin kirjoittaa blogia. Mutta olen kyllä neulonut!

Nämä ovat eräällä nuorelle. Tajusin talvella ettei hänellä ole hanskoja ollenkaan. Lupasin siis tehdä yhdet ennen kuin vaihdan maisemaa. Sain ne valmiiksi jo tuossa vapun tienoilla, siitä myös tuo kasvualusta. Nythän vihreän ruukun asukit kasvavat jo kovaa vauhtia.

Lankana käytin Dropsin Alpacaa, puikkoina kolmosia ja mallia omasta päästä. Tuli melko tiukat, toivottavasti muistin koon oikein. Ihanat raidat kuitenkin, ei liian kirkuvat. Tykkään.

Tällä hetkellä muuten neulon taas villatakkia. Ihan uskomatonta. En ymmärrä miksi aloitin, mutta tuleepahan langat käytettyä. Ja kivahan siitä tulee. Mutta siitä lisää myöhemmin.


Tein vähän silmukkamerkkejäkin. Niitä löytyy kaupasta, paitsi ei kyllä noita sateenvarjoja (mutta jos ne haluat omaksesi, pistä viestiä tulemaan!). Kaupassa saa muuten koodilla EUROVIISUT postikulut pois vielä tämän viikon loppuun asti. Käykäähän kurkkaamassa!

6 kommenttia:

 1. Mites tuo hyvän mielen haaste? Ei mitään hoppua, mutta ajattelin, että jos vaikka Itella taas sählää jotain. Itse olen jo saanut valmiiksi 3 juttua, jotka lähetän eteenpäin haasteen vastaanottajille.
  Aurinkoista viikonloppua sinulle!
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Tällä kertaa en voi syyttää itellaa, mulla vielä täällä uupuu! Idea on, mutta aikaa ei ole ollut toteuttaa. Mut nou hätä, mä oon pistämässä ne kyllä postiin mahd. pian kun aikaa riittää!

   Poista
 2. Ei siis mitään kiirettä. Mä vaan aloin epäillä Itellaa. Kiva kuulla, ettei lähetys oo kadonnut, tms. Jaksan kyllä odottaa.
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun kysyit. Aina välillä se Itelloona piilottelee juttuja :D

   Poista
 3. Heipä hei,
  Joskus talvella tilasin sinulta maan syötävän söpöjä silmukkamerkkejä, ja kyselin, josko repertuaariisi kuuluvat myös kerrosmerkit. Lupailit tekeväsi sellaisia ehkä joskus kesemmällä. Jokohan alkaisi olla riittävän kesäistä, joohan? ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun tekisinkin! Valitettavasti materiaalit vielä uupuvat ja sitä kautta tuotekehitys. Hyvä kun muistutit, pitääkin lomalla ottaa asiaksi!

   Poista