sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Hullutuksia osa 2

Edellisessä postauksessa oli osa töistä jo kovaa vauhtia valmistumassa tai jopa valmiina.

Tässä ainoa tämän postauksen valmis työ: KYH #1 eli February Lace Headband. Tehty viime kesänä ostetusta puuvillalangasta. Kiinnitys on napeilla ja käyttömukavuus aika jees. Olen vain melko huono käyttämään hiuspantoja, koska pääni on hassun mallinen. Kaikki pannat tuppaavat tippumaan päästä. Mutta kyllä tämä kesän toimii.

Valitettavasti muiden töiden kohdalla valmistumisaste on hieman huonompi:


Innostuin kruunuista siinä määrin että päätin tehdä itselleni yhden ja kummilasten leikkeihin toisen. Nämä ovat hullutukset #16 ja #22. Koukutuin, näitä on niin mukava tehdä ja pitää! Suunnittelen jo tekeväni illalliset ystävilleni ja jokainen saa oman kruunun! Että terve vaan toverit, tällaista on suunnitteilla!


Seuraavaksi raidallisia sukkia. Rakastan raitaa, se lienee tullut selväksi. Minulla on myös hartaana toiveena päästä eroon jämälangoista purkeissa, joten käytän niitä kaikkiin mahdollisiin asioihin. Ihkulankojen jämät sitä paitsi kutsuvat tekemään neuleita! Siljasta aloitetut sukat (yllä) taas tuntuivat mukavilta työsukilta. Sillä kun on kovasti väliä miten toimistopäivän viettää. Tai minkälaisissa vermeissä. Siljat KYH #11 ja ihkuraidat #7.

Jatketaan jalkojen lämmityksellä. Mikäli tällä kertaa onnistun, näistä tulee jonkin sortin säärystimet. Raitaa tietenkin. Lankana Maija, joka onkin päässyt jo kerran aiemmin puikoille mutta sittemmin purettu. Toivotaan että nyt on enemmän onni myötä. KYH #18. Aloitus tapahtui pahimman kuumeilun aikaan, joten motivaation tehdä näitä säärystimiä näette ehkä tämän hetken tuloksessa.

Lisää näemme ensi kerralla, jääkää siis kuulolle!

2 kommenttia: