maanantai 24. kesäkuuta 2013

Hullutuksia osa 3

Viimeksi oli pää- ja jalka-asiaa. Nyt päästään käsien ja hartioiden pariin.


Tässä näette hullutukset numeroilla #9 ja #19. Harmaat tulevat miehelle, tuo huonosti siniseltä näyttävä alakuvan aloitus taas minulle. Mies saa lapaset, minä kynsikkäät. Katsotaan. Yläkerran kuvan lanka on Dropsin Karismaa, alakerta Hopeasäikeen Merinoa.

Äiti toivoi ranteenlämmittimiä auttamaan särkeviä käsiä. Alpakasta muotoutuu siis ranteenlämmittimet. KYH #12. Novat puikkoina eivät sovellu lainkaan alpakan neulomiseen. Aion silti taistella nuo valmiiksi, sillä en jaksaisi tehdä enää alkua uudelleen puikkojen vaihdon takia. Laiskuus iski.

Tämä lienee kaikkein kovatöisin hullutus tänä vuonna omalta osaltani. Dream Stripes ja lankoina merinoa ja akryyliä. Tiedän, ei mikään ideaali yhdistelmä, mutta toiminee. Päätin kaivaa omaa varastoa ennen kuin menen lankakaupoille. Kaikkea jännäähän sieltä löytyy. KYH #20. Silmukkamerkit ovat omaa tekoa. Nuo ovat suht ensimmäisiä merkkejä joita tein. Tällä hetkellä merkkeily on täysin tauolla.

Tarkkasilmäisimmät ovatkin huomanneet, että yksi työ puuttuu vielä esittelyistä. Kyllä, numero 14 uupuu. *kröhöm* 14 on säärystimet, jotka tehdään puretusta langasta, joten joka kuva näyttää kamalalta. Ärsyttävän karmiva neulepinta. Argh. Mutta kyllä ne valmistuvat ja käyvät pesulla, sitten voitte niitä kurkkia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti