perjantai 9. elokuuta 2013

Kesävaihto 2013

Ravelryssä vaihdettiin jälleen paketteja. Omani kävin hakemassa tänään Smartpostista ja voi ilo mitä kaikkea paketista löytyikään!

Katsokaa nyt, kaikenlaista ihanaa! Miten voikaan mennä maku näin kivasti yksiin?

Sukka-Puffaa olen himoinnut vaikka kuinka pitkään, nyt sain sitä taivaan väreissä! Ihanaa. Tästä tulee varmasti jotain kivaa itselle.

Tähän kerään kehitin heti kiintymyssuhteen. Jostain syystä näin syksyisin lämpimät punaiset sävyt vetävät puoleensa. Niin kuin tämä kerä tässä. Päässä pyörii ajatus raidallisista asioista. Katsotaan.
Hauskasta Kaheli-osiosta vastasi tällä kertaa pieni laatikko. Hullulla on halvat huvit, tämä oli minusta paketin ehdottomasti jännin osa! Oli pakko kurkistaa sisään!

Ja silmäthän sieltä paljastuivat! Loistavaa! Ehdottomasti hieno yllätys, en olisi kyllä missään nimessä arvannut silmiä jos olisi pitänyt arvata laatikon sisältö. Not in a million years. Ja siksi se olikin niin hienoa.

Töissä on tullut istuttua koko tämän viikon. Onneksi viikonloppuna on tarjolla mahtava musiikillinen elämys, sillä matkaamme kälyn kanssa Jurassic rockiin Mikkeliin katsomaan lempibrittikitaristiamme Frank Turneria. Jos siis näet Helsinki-Mikkeli-väliä junailevan tai bussissa neulovan naisen, se lienen minä. Että tervetuloa tervehtimään!
2 kommenttia:

  1. Mainio paketti! Minkä otuksen neulot silmiä varten? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, siitä en vielä tiedä mutta eiköhän joku ainakin yhtä jännä neulomus kuin paketti oli :)

      Poista