torstai 1. elokuuta 2013

KYH #10, #14, #18 ja #19

Sain kuin sainkin kaikki kesäyön hullutukset valmiiksi, vaikka viimeisiä sukkia tein vielä puolitoista tuntia ennen päivän vaihtumista. Meinasin jo luovuttaakin ainakin kertaalleen, mutta parina viime päivänä ärsytys otti vallan ja neuloin loput valmiiksi hammasta purren.

Nämä säärystimet sain valmiiksi edellä kuvaamallani tavalla. Ihan perussäärystimet, mutta neljään kertaan aloitettu. En tiedä miksi, mutta työ ei kutsunut luokseen oikein missään vaiheessa. Nämä ova KYH #14.

Nämä taas kutsuivat värityksellään ja sainkin ne valmiiksi jo pari viikkoa sitten. Harmillisinta tässä projektissa oli langan loppuminen kesken. Siksi yksi harmaista raidoista on vähemmän harmaa, sillä jouduin korvaamaan loppuneen Maijan Nallella. Onneksi näin kävi vain yhden raidan kohdalla. Nämä ovat KYH numerolla #18.

Näihin säärystimiin olen jo tyytyväinen. Värit ovat retrot ja ehkä raidoituskin, mutta pidän silti. Maijaa on muuten miellyttävä neuloa. Se on paljon pehmeämpää kuin muistin.

Näiden sukkien kohtaloksi jäi melkein ufoutua. Aloitin ne innolla ja sainkin toisen sukan tehtyä ennen puolta kuuta, mutta sitten iski ähky. Huomasin sukan olevan melko kireä ja pelkäsin etteivät ne mene kenenkään jalkaan. Onneksi kuitenkin venyttämällä saa aikaan ihmeitä. Näitä sukkia neuloin muuten leffassakin eilen! Piirakkasukista tuli tämän vuoden viimeinen virallinen työ. KYH #10.

Näistä kämmekkäistä tykkään. Lankana käytin Hopeasäikeen Merinoa, joka on kyllä ihanan pehmeää ja tiukkakierteistä neulottavaa. Nam! Nämä ovat KYH #19.

Edit kertoo vielä että koko Kyhäilyni loppuraportin voi käydä kurkkaamassa tempauksen omasta blogista. Sieltä löytyy linkki myös niihin mystisiin töihin jotka tästä blogista puuttuvat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti