torstai 22. elokuuta 2013

Syksyä odotellessa

Iltojen pimetessä kaipaan aina kynttilän valoa ja parvekkeella istumista teekupposen kanssa. Loppusyksyn illat alkavat olla kuitenkin viileitä, joten päätin virkata itselleni hartiahuivin lämmittämään näitä rauhoittumisen hetkiä.

Langaksi valikoitui kälyltä jo hetken aikaa sitten saatu vironvilla (lieneekö Kaunin joku lanka?) ja teko-ohjeeksi Half Granny Square Shawl (ravlink). Raahasin työtä mukana parisen viikkoa ja kas, valmista tuli!

Nelosen koukulla tehtynä pinnasta tuli juuri sopiva käyttöön. Väreistä en ollut ihan varma, mutta kyllä ne näyttävät jo parempia puoliaan kun tarpeeksi tuijottelee. Huivin pesu tietenkin lisäsi huivin kokoa ja kyllä kelpaa tällaisen pullukankin nyt istua parvekkeella. Oli myös ihana päästä villan rasvaisuudesta eroon pesun yhteydessä. Joo kyllä, minä pesen aina villat. Joo, en tykkää siitä hajusta ja tunnusta rasvaisena.

Jep, parimetrinen siipivälihän tuohon tuli. Mutta hyvä niin. Minä ja teekuppi tykätään. Tervetuloa syksy, täällä ollaan valmiita!3 kommenttia:

  1. Tulis nyt syksy äkkiä niin pääsisit tuohon kääriytymään... Kaunis ja kotoisa :)

    VastaaPoista
  2. Onpa kaunis huivi ja niin kauniin värinen! Just mun lempivärit.
    - Susanna malta -

    VastaaPoista