keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Kässämessutuliaisia

Moni on hehkuttanut Tampereen kädentaidon messuja. Itse en lähde hehkuttamaan, koin ehkä jonkin sortin messuähkyä Tampereella. Päiväkin oli pitkä ja messuajia oli monta. Itse petyin lankojen huonoon valikoimaan. Ok, muutamat tärpit kävimme ja katsoimme, mutta suurimmalla osalla katsomistamme kojuista oli myynnissä lankaa jota saisi lähilankakaupastakin. Tungos oli ahdistavaa ja koin väsymystä jo ennen reissua. Ehkä kaiken tämän takia omat ostokseni jäivät melkoisen minimiin.

Ostin Roosanauha-kampanjan lankaa. Kyllä. Pinkkiä. Toivon tekeväni tästä kivat sukat. Hassuinta tässä oli se, että itse messuilla en mahtunut Taito-shopin pisteelle. Kävin siis Tampereen keskustan myymälässä ja ostin langan jonottamatta. Mukaan samaisesta liikkeestä tarttui myös Vuorelman Vetoa luonnonvalkoisena. Kummityttöni tarvitsee tammikuussa villatakkia tätinsä häissä, joten lupasin sellaisen tehdä.
Teen siis villatakkia ohjeella Little Ancolie (ravlink). Tähän mennessä on sujunut kohtalaisen hyvin ja kokokin täsmäsi ihan ilman mallitilkkua. Vielä kun jaksaisin neuloa kaksikymmentä senttiä helmaa. Ja hihat. Siinähän se sitten onkin.

Mutta takaisin ostoksiin, ostin nimittäin Kujeelta kaksi kerää Cascade 220 -lankaa valkoisena. Nämä olivat ensisijainen lanka kummitytön villatakkiin, mutta onneksi vaihdoin. Saan itse tehdä näistä itselleni jotain kivaa! Jipii!

Manse ei kuitenkaan pettänyt, vaan Vapriikin näytttely terrakottasotilaista oli käymisen arvoinen. Tampere on kyllä ihana kaupunki. Jos jonnekin muuttaisin, muuttaisin ehdottomasti sinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti