perjantai 13. joulukuuta 2013

Solmuntekijän sukat

Eräs partioaktiivi toivoi minulta sukkia. Hän itse osti langat ja valitsi värit, joten minulle jäi vain sukkien tekeminen. Puhuimme raidoista ja sukkien piti yltää lähes polviin.

Raitoja tulikin. Päädyin lopulta raitoihin jotka toteutin täysin miten huvitti. Toisen sukan teinkin sitten tutkimalla jo valmista mallia.

Sukista tuli nopeasti valmista nelosen puikoilla ja Raggi-langalla. Jouduin välillä tosin odottelemaan, sillä varpaista varteen neulottuna jouduin pohtimaan lisäyksiä varteen. Kerran sukka kävi jopa kokeilussa, sillä en uskaltanut lähteä lisäämään sukkiin ylimääräisiä silmukoita kokeilematta ensin.

Sukat pääsivät eilen omistajalleen, ja ilmeisesti ne olivat toivotun mukaiset. Raggi on ihanan pehmeää neulottavaa, mutta pysyy kasassa myös käytössä. Pidän kovasti itsekin.

Eksyin muuten tässä päivänä eräänä ostamaan kilon mustaa lankaa. Ystäväni kanssa teimme reissun Lankamaailmaan ja perusmustaa löytyi siis villapaidan verran. Toiveena on tehdä uusi Still light hieman pidemmällä helmalla kuin viimeksi. Kunhan ensin saisi nämä muut neulomiset pois alta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti