maanantai 20. tammikuuta 2014

Pieni ja ihana

Little Ancolie oli loppuvuoden neulotuin juttuni. Jopa siinä määrin, että päättelin sen kolmeen kertaan. Valmista oli kuitenkin saatava, joten viimeinen (aivan liian löysästi päätelty) versio sai luvan toimia.

On aina kovin haastavaa saada nelivuotias kokeilemaan vaatteita. Saati sitten saada hänet joka viikko kokeilemaan, varsinkin kun lapsi ei ole oma. Itseäni jäi vähän harmittamaan hihojen hassu pituus, mutta käyttäjää ei näyttänyt häiritsevän. Ilmeisesti juhlatkin menivät mukavasti.

Kuva ei muuten ole oma ottamani, sillä kuten aiemmin kerroin, ei kuvan otolle ollut otollista hetkeä. Lapsosen äiskä kuitenkin muisti kuvatoiveeni ja räpsäisi muutaman otoksen takki päällä. Istuuhan tuo, vaikka kaulus ei vieläkään ole esimerkillinen.. Noh. Seuraavaan vaatteeseen sitten. Itse ohje oli mukavan aivotonta ja stressitöntä neulottavaa, jossei deadlinea oteta huomioon. Ehkä teen joskus uusiksikin. Lankana Vuorelman Veto, joka muuten toimi oikein mukavasti tällaiseen vaatteeseen. Vielä tuota olisi kerä pinkkiä ja vajaa puolikas kerä valkoista. Raidat siintävät taas horisontissa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti